Vandaag open van 10:00 - 17:00

Bamboe & Rietmatten

Ben jij op zoek naar bamboe en rietmatten om je tuin, veranda, overkapping of balkon mee af te schermen? Bij tuincentrum Osdorp in Amsterdam vind je o.a. rietmatten, wilg...

Lees meer
Filters Sluiten

Lengte in cm

 - 
Wis selectie

Breedte in cm

 - 
Wis selectie

Hoogte in cm

 - 
Wis selectie
  • Meer
€   - 
Wis selectie
28 producten
Vergelijk (0)
Kies weergave:

Waarom rietmatten, bamboematten of wilgenschermen kopen bij tuincentrum Osdorp

Bamboe- en rietmatten zijn een fraai alternatief voor de standaard tuinafscheiding en helemaal ideaal voor op een balkon of dakterras. Ze zijn makkelijk te bevestigen tegen een omheining, draadafsluiting of een bestaand gaaspaneel. Voor het veilig afschermen van je tuin, balkon, overkapping of veranda wil je graag goed advies, bij tuincentrum Osdorp profiteer je van de volgende voordelen:

  • Bij tuincentrum Osdorp vind je een ruim assortiment riet-, en bamboematten in verschillende hoogtes, lengtes en diktes waardoor je altijd voor jouw tuin of balkon zal slagen.
  • De tuinexperts op onze houtafdeling kunnen je voorzien van het beste advies bij de aankoop van jouw bamboe- of rietenmatten, zo geven ze je ook graag advies over de plaatsing hiervan.
  • Tuincentrum Osdorp kan vaak uit voorraad en snel leveren tegen redelijke kosten. Weten wat de transportkosten voor jouw adres zijn? Gebruik dan de postcode check op de productpagina.

Ben jij woonachtig in Diemen, Haarlem, Nieuw-Vennep of ergens anders nabij tuincentrum Osdorp in Amsterdam? Kom dan zeker eens langs in onze showroom in Amsterdam en laat je informeren door een van onze tuinexperts. Mocht je online willen bestellen en nog vragen hebben over deze matten of andere houten tuinartikelen? Neem dan gerust contact met ons op.

Creatief met bamboe en rietmatten

De keuze die je maakt is afhankelijk van jouw persoonlijke smaak, het budget en het doel. Laat je inspireren door onze Pinterest pagina waar wij meer dan 120 voorbeelden van schuttingen, hagen en combinaties van beide voor je hebben verzameld.  De prijs van de matten is voornamelijk afhankelijk van het materiaal, de hoogte en de lengte. Bamboe- of rietmatten zijn goed te gebruiken als balkonscherm of voor de afwisseling tussen een lange schutting. Tover een verkleurde plantenbak of ouder border om tot een ware blikvanger door er een bamboe of rietmat tegenaan te bevestigen. Een ander creatief idee is om de bamboe of rieten mat over een houten frame te rollen, zodat je een goedkoop schaduwvlak kunt creëren.

Hoe kort je een bamboe of rieten mat in?

Als je na de aankoop van je bamboe of rieten mat er achter komt dat deze net iets te hoog is, kun je deze zelf eenvoudig inkorten. Hier kun je het beste een elektrische zaag met fijne tanden voor  gebruiken. Hiermee voorkom je dat het riet of de bamboe gaat raffelen. Is de bamboe of rieten mat iets te lang? Haal dan de ijzeren binddraadjes aan de zijkant los of knip de stalen kabels die de stelen bij elkaar houden op de gewenste lengte door.

Scherpe bamboe en rietmatten aanbiedingen, leuke tips en inspiratie voor je tuin of balkon op doen?

Volg tuincentrum Osdorp op Instagram Volg tuincentrum Osdorp op Instagram voor leuke inspirerende foto's en berichten.
 Volg tuincentrum Osdorp op Facebook voor mooie aanbiedingen, leuke en inspirerende berichten en blijf altijd op de hoogte.

 Volg ons tuinafscheiding pinbord op Pinterest voor de mooiste inspiratie voor planten binnen en buiten

 Schrijf je in voor de nieuwsbrief met aanbiedingen, aankondigingen van leuke activiteiten en handige tips.

Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven