Vandaag open van 10:00 - 17:00

Vissen

Het houden van vissen in huis is leuk voor jong en oud. Wij hebben alles wat je nodig hebt voor je aquariumvissen! Van aquariums tot visvoer en van aquariumpompen to...

Lees meer
Filters Sluiten
  • Meer
€   - 
Wis selectie
538 producten
Vergelijk (0)
Kies weergave:

Benodigdheden voor aquariumvissen bij Tuincentrum Osdorp

Woon jij in Amstelveen, Diemen, Nieuw-Vennep, Zaandam of ergens anders nabij tuincentrum Osdorp en wil je graag nog wat advies of ben je nog op zoek naar inspiratie en wil je daarom eerst eens komen kijken? Dan is een bezoek aan ons tuincentrum in Amsterdam zeker de moeite waard. Weet je wel precies wat je zoekt? Dan kan je hier veilig online de gewenste benodigheden voor je aquariumvissen bestellen en voordelig thuis laten bezorgen.

Geef je vissen het beste verblijf met een luxe en stijlvol aquarium. Daarnaast is het goed om de waterkwaliteit in het aquarium goed bij te houden voor de beste omstandigheden voor je vissen. Binnen de categorie aquarium onderhoud & techniek vind je verder alles wat je nodig hebt. In ons assortiment hebben wij voor bijna elk doel de juiste artikelen. Ben je bezig om je aquarium in te richten, kijk dan eens bij de aquarium decoratie voor ornamenten en achterwanden. Bij ons heb je keuze uit alle bekende merken zoals SuperFish en Juwel.

Visvoer voor alle soorten vissen

Wij leveren visvoer van allerlei hoogwaardige dierenmerken. Voor het beste visvoer zit je goed bij Tetra. Daarnaast hebben we ook visvoer van Colombo voor bijvoorbeeld tropische vissen. Wil je het voeren van je vissen automatiseren, kijk dan eens bij onze voederautomaten.

Vissenbenodigdheden koop je veilig (online) bij Tuincentrum Osdorp in Amsterdam

Wij hebben een enorm uitgebreid assortiment benodigdheden voor vissen uitgestald staan in onze showroom. Ben je op zoek naar een specifiek artikel? Kom dan gerust langs in ons tuincentrum, bestel het hier veilig online of neem contact met ons op voor meer informatie! Heb je nog meer huisdieren? Bekijk dan ook de rest van onze dierbenodigdheden. Gegarandeerd dat je vindt wat je zoekt! 

Leuke aanbiedingen, tips en inspiratie opdoen?

Inspirerende Pinterest pagina met bestratingsvoorbeelden van beton.  Volg ons op Pinterest voor de leukste ideeën en inspiratie voor huis en tuin.

Nieuwsbrief met goede tips voor bestrating in je tuin in Amsterdam, Haarlem, Hoofddorp en Amstelveen  Schrijf je in voor de nieuwsbrief met aanbiedingen, aankondigingen van leuke activiteiten en handige tips.

Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven