Vandaag open van 09:30 - 18:00

Honden apotheek

Om te voorkomen dat je hond ziek wordt zijn er een hoop dingen die je preventief kunt gebruiken. Deze artikelen vind je hier! Bijvoorbeeld tegen parasieten zoals vlooien...

Lees meer
Filters Sluiten
€   - 
Wis selectie
36 producten
Vergelijk (0)
Kies weergave:

Hondenapotheek bij tuincentrum Osdorp in Amsterdam

Bij tuincentrum Osdorp verkopen wij verschillende artikelen tegen bijvoorbeeld vlooien, luizen en wormen. Denk bijvoorbeeld aan een parasietbehandeling of ontwormingstabletten. Omdat honden vaak lekker nieuwsgierig zijn steken ze overal hun neus in! Dat is natuurlijk prima, maar zorg er dan wel voor dat je ze goed beschermt mee naar buiten neemt. Woon jij in Zaandam, Haarlem of ergens anders in de buurt van Amsterdam? Kom dan eens langs in het tuincentrum. Onze collega's op de dierenafdeling helpen je graag!

Ruim aanbod online verkrijgbaar

Als jij op zoek bent naar bijvoorbeeld een parasietbehandeling voor je hond hebben wij verschillende soorten beschikbaar voor alle soorten en maten honden! Ben je toch meer op zoek naar een kam voor je hond? Kijk dan eens bij onze verzorgingsproducten.

Leuke aanbiedingen, tips en inspiratie opdoen?

Op onze sociale media kanalen komen regelmatig inspirerende items en posts voorbij. Daarnaast vind je hier ook leuke acties en aanbiedingen!

Inspirerende Pinterest pagina met bestratingsvoorbeelden van beton. Volg tuincentrum Osdorp op Pinterest voor de leukste ideeën en inspiratie voor huis en tuin.

Nieuwsbrief met goede tips voor bestrating in je tuin in Amsterdam, Haarlem, Hoofddorp en Amstelveen  Schrijf je in voor de nieuwsbrief met aanbiedingen, aankondigingen van leuke activiteiten en handige tips.

 

Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven