Lees hier onze Corona maatregelen>>>

Vandaag geopend van 09:30 t/m 18:00

Een kleine selectie van de actuele aanbiedingen bij tuincentrum Osdorp!

Hier vind je de actuele aanbiedingen en folders van tuincentrum Osdorp, maar let op! Dit is slechts een kleine selectie van het totale aanbod aan kortingen en acties die wij online en in het tuincentrum hebben. Kom voor meer acties en aanbiedingen gezellig langs bij het meest inspirerende tuincentrum van Amsterdam! 

De nieuwe folder is uit!

In deze nieuwe folder vind je o.a. de mooiste bloeiers voor buiten, eten uit eigen tuin en de leukste Moederdag cadeautjes. Daarnaast is de folder gevuld met acht pagina's trendy tuinmeubelen! De folder is geldig tot en met 15 mei 2021. 

Bekijk de folder >>>

De nieuwe folder is uit!

Inspirerende tuinmeubeltrends

Bekijk de laatste trends op het gebied van tuinmeubelen in onze folder. Natuurlijk vind je in ons tuincentrum en de webshop een nog veel grote collectie loungesets, tuintafelsets, tuinstoelen en -banken. Kom langs en kijk je ogen uit!

Bekijk de tuinmeubel folder >>>

Tuinmeubel folder

25% korting op tuinzaden

Wil jij straks ook genieten van een prachtige bloemenzee of zelf gekweekte groenten, fruit en kruiden? Koop dan nu alvast extra voordelig je zaden, je ontvangt nu 25% korting op ons hele assortiment!

Bekijk het assortiment zaden in de webshop >>>

25% korting op zaden

25% korting op Woodwick geuren van de maand

De Woodwick geuren van de maand mei zijn Sand & Driftwood en Smoked Jasmine, daarom profiteer je deze maand van 25% korting op deze twee heerlijke geuren! 

Bekijk de Woodwick geuren in de webshop>>>

Deze actie is geldig van 1 t/m 31 mei 2021.

25% korting op Woodwick

Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven