Vandaag geopend van 09:30 t/m 18:00

Een kleine selectie van de actuele aanbiedingen bij tuincentrum Osdorp!

Hier vind je de actuele aanbiedingen en folders van tuincentrum Osdorp, maar let op! Dit is slechts een kleine selectie van het totale aanbod aan kortingen en acties die wij online en in het tuincentrum hebben. Kom voor meer acties en aanbiedingen gezellig langs bij het meest inspirerende tuincentrum van Amsterdam! 

Folder 15: Hiep, hiep, huis!

Oktober = woonmaand! In deze folder vind je daarom veel leuke items om je interieur een make-over te geven. Doormiddel van de woontrends "Knisperfris" en "Groen met glans" laten we zien hoe je eenvoudig met enkele eye-catchers een nieuwe sfeer in huis creëert.

Daarnaast besteden we aandacht aan bloembollen: Plant ze nu en je bent verzekerd van een  spectaculaire voorjaarstuin! Tot slot helpen we onze gevleugelde vrienden de winter door met een vogelvriendelijke wintertuin!

Bekijk de folder hier>>>

 

Weekdeals 18 t/m 24 oktober

Wil jij wekelijks op de hoogte worden gehouden van onze weekdeals? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook!

Tot ziens bij ons in het tuincentrum of hier op onze website!

 

Tuinplanten opruiming bij tuincentrum Osdorp!

Ontvang nu op tuinplanten met een oranje sticker 50% kassakorting! Het perfecte moment om de tuin extra mooi te maken met bijvoorbeeld heesters, diverse soorten rozen of een Clematis Romantika. Dus tot snel bij tuincentrum Osdorp!