Gecommuniceerde levertijden bij tuinhout en bestrating zijn momenteel i.v.m. grote drukte binnen de tuinbranche slechts indicatief. 

Vandaag geopend van 09:30 t/m 18:00

Een kleine selectie van de actuele aanbiedingen bij tuincentrum Osdorp!

Hier vind je de actuele aanbiedingen en folders van tuincentrum Osdorp, maar let op! Dit is slechts een kleine selectie van het totale aanbod aan kortingen en acties die wij online en in het tuincentrum hebben. Kom voor meer acties en aanbiedingen gezellig langs bij het meest inspirerende tuincentrum van Amsterdam! 

De nieuwe folder is uit!

Steek nu de handen uit de mouwen en plant het voorjaar! In de nieuwe folder hebben we de mooiste bloembollen voor je verzameld, een garantie voor een mooie bloemenzee volgend jaar.

Maar ook voor een stralende najaarstuin vind je diverse grassen en kleurrijke bloemen, waaronder de herfstaster, sierappel en dé trend van dit jaar: pampasgras!

Daarnaast helpen we je een handje met onze hersftips en lees je alles over de voorverkoop van onze collectie kersthuisjes (en de 30% voorverkoopkorting)!

Bekijk de nieuwe folder >>>

​De folder is geldig van 16 t/m 22 september 2020. 

De nieuwe folder is uit!

20% korting op olijf- en palmbomen

reng de mediterrane sfeer in je eigen tuin! Je profiteert nu van 20% korting op onze grote collectie palm- en olijfbomen voor buiten. Ze zijn er in veel maten dus er is er altijd wel één die perfect past bij jouw balkon of tuin. 

 

Woonplant van de maand: Strelitzia

Ontvang nu 10% korting op de Woonplant van de Maand september, de strelitzia! Voordeelkaarthouders profiteren zelf van 20% korting, nog geen Voordeelkaart? Vraag hem hier aan of kom langs bij de informatiebalie in ons tuincentrum!

70% korting op vijverplanten

Je ontvangt nu 70% korting op onze ruime collectie vijverplanten in het tuincentrum!

De actie loopt zolang de voorraad strekt.

Alle vijverplanten 70% korting

Diverse buitenpotten in prijs verlaagd!

Wat is een mooi terras zonder potten gevuld met mooie tuinplanten? Daarom nu extra in prijs verlaagd:

Bekijk het aanbod nu online of kom langs!>>>

Goedkope yucca, cactus of bananenplant

Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven