Een kleine selectie van de actuele aanbiedingen bij tuincentum Osdorp!

Hier vind je de actuele aanbiedingen en folders van tuincentrum Osdorp, maar let op! Dit is slechts een kleine selectie van het totale aanbod aan kortingen en acties die wij online en in het tuincentrum hebben. Kom voor meer acties en aanbiedingen gezellig langs bij het meest inpirerende tuincentrum van Amsterdam! 

Folder 18, Kerst kriebels

In de nieuwe folder, Kerst kriebels, die geldig is vanaf 22 t/m 28 november, vind je de mooiste kerstartikelen voor de scherpste prijzen! Daarnaast is de Senecio uitgeroepen tot superkoopje bij tuincentrum Osdorp, nu 2 + 1 gratis!

Bekijk de folder nu online en kom gezellig langs bij ons in het tuincentrum!   

Reclamefolder tuincentrum Osdorp

Dr.Grill Sintvoordeeltjes

Ben jij er klaar voor om deze winter te gaan barbecueën? Dat komt goed uit, wij hebben samen met de Sint speciale Dr.Grill Sintvoordeeltjes samengesteld voor de barbecueërs. 

Je vindt de Dr.Grill Sintvoordeeltjes op de barbecue afdeling bij ons in het tuincentrum. 

Kom langs en profiteer van extra voordeel!

Tot ziens bij ons in het tuincentrum of hier op onze website! 

 

Weekdeal van 23 t/m 29 november

Doe-het-zelf artikelen die een goede basis vormen voor bijvoorbeeld een kersttafereel, wij gebruiken deze houten ornamenten vaak als basis voor een kerstworkshop. Wist je trouwens dat wij in onze kerstshow een hele doe-het-zelf afdeling hebben? Een walhalla voor de creatieve knutselaars onder ons! 

Wil jij wekelijks op de hoogte worden gehouden van onze weekdeal? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook!

Tot ziens bij ons in het tuincentrum of hier op onze website! 

Dr.Grill Sintvoordeeltjes bij tuincentrum Osdorp

Weekaanbieding tuincentrum Osdorp week 47

3 kersthuisjes halen, 2 kersthuisjes betalen!

Vul je kerstdorp nu voordelig aan met deze scherpe actie van tuincentrum Osdorp. Alle kersthuisjes met het actielabel 3=2 doen mee en alle combinaties zijn mogelijk. In de winkelwagen zal het goedkoopste kersthuisje 100% korting krijgen! 

Bekijk het aanbod nu online of kom langs in het tuincentrum>>>

goedkope Lemax kersthuisjes bij tuincentrum Osdorp