Een kleine selectie van de aanbiedingen en folder bij tuincentum Osdorp!

Hier vind je de actuele aanbiedingen en folders van tuincentrum Osdorp, maar let op, dit is maar een kleine selectie van het totale aanbod aan kortingen en acties die wij online en in het tuincentrum hebben. Kom voor meer acties en aanbiedingen gezellig langs bij het meest inpirerende tuincentrum van Amsterdam! 

Tuincentrum Osdorp, laat je inspireren

Vaste klanten profiteren van extra voordeel!

Iedere maand heeft tuincentrum Osdorp wisselende tuinvoordeelacties die alleen geldig zijn voor onze tuinvoordeelkaart houders, heb jij nog geen tuinvoordeelkaart? Vraag dan een digitale tuinvoordeelkaart aan in de tuincentrum Osdorp app (iOS en Android) of vraag online een fysieke tuinvoordeelkaart aan en haal deze bij je eerstvolgende bezoek aan het tuincentrum af bij onze informatiebalie. Uiteraard kan je ook een tuinvoordeelkaart aanvragen bij ons in het tuincentrum, ga hiervoor naar onze collega's bij de informatiebalie, zij helpen je graag verder. 

Tuinvoordeelkaartacties zijn alleen geldig in het tuincentrum, online kan hier geen gebruik van worden gemaakt.

 Klantkaart tuincentrum Osdorp

Bekijk hier onze actievoorwaarden>>>

De dag van de leraar

Verdient jouw leraar een klasplant? Doe dan mee via facebook!

Op 5 oktober is het weer de Dag van de Leraar en dus is het tijd om jouw juffrouw of meester in het zonnetje te zetten! Om die reden geeft tuincentrum Osdorp aan alle door jullie opgegeven basisschoolleraren die binnen de regio van de actie vallen een klasplant weg! Doe mee aan deze groene actie! 

Klik hier voor meer informatie en de actievoorwaarden>>>

Tuinmeubel uitverkoop 2017

De jaarlijkse tuinmeubel uitverkoop is zojuist begonnen met 50% korting op alle showmodellen en 30% korting op geselecteerde tuinmeubelen nieuw uit voorraad! Wie het eerst komt, wie het eerst maalt dus wees er snel bij want op=op. 

Klik hier voor meer informatie en de actievoorwaarden>>>

Tuinmeubel outlet 2017

Tuinmeubel Outlet 2017

De jaarlijkse tuinmeubel outlet is officieel geopend, speciaal geselecteerde tuinmeubelen gaan weg met kortingen vanaf 50 tot maar liefst 70%, dus sla je slag! Vanaf nu dagelijks nieuwe aavoer. 

Klik hier voor meer informatie en de actievoorwaarden>>>

Sfeeroutlet bij tuincentrum Osdorp

Sfeeroutlet

In de sfeeroutlet op onze vijverafdeling vind je nu tijdelijk leuke woonartikelen en snuisterijen met kortingen van -50 tot -70%. Dat is heerlijk goedkoop shoppen!

Bekijk hier onze actievoorwaarden>>>