Gecommuniceerde levertijden bij tuinhout en bestrating zijn momenteel i.v.m. grote drukte binnen de tuinbranche slechts indicatief. 

Vandaag geopend van 09:30 t/m 18:00

Een kleine selectie van de actuele aanbiedingen bij tuincentrum Osdorp!

Hier vind je de actuele aanbiedingen en folders van tuincentrum Osdorp, maar let op! Dit is slechts een kleine selectie van het totale aanbod aan kortingen en acties die wij online en in het tuincentrum hebben. Kom voor meer acties en aanbiedingen gezellig langs bij het meest inspirerende tuincentrum van Amsterdam! 

20% korting op rustieke kaarsen

Met de rustieke kaarsen van Bolsius breng je zo sfeer in huis! Verkrijgbaar in vele kleuren en maten, nu met 20% korting

Bekijk onze collectie in de webshop >>>

Deze korting is geldig tot en met 14 juli 2020.

20% korting vlooienbestrijding

Voor een huisdier is niets zo vervelend als vlooien! Je ontvangt nu tot en met 14 juli 20% korting op alle vlooien bestrijdingsproducten bij tuincentrum Osdorp. kom langs en laat je adviseren door onze medewerkers!

20% korting op olijf- en palmbomen

reng de mediterrane sfeer in je eigen tuin! Je profiteert nu van 20% korting op onze grote collectie palm- en olijfbomen voor buiten. Ze zijn er in veel maten dus er is er altijd wel één die perfect past bij jouw balkon of tuin. 

Deze actie is geldig tot en met  31 juli 2020.

20% korting op kuipplanten

Breng kleur in je tuin of op je terras met een mooie oleander of bougainville! Profiteer nu van 20% korting op onze collectie kuipplanten. Deze actie is geldig tot en met 14 juli. 

20% korting op kuipplanten

Diverse buitenpotten in prijs verlaagd!

Wat is een mooi terras zonder potten gevuld met mooie tuinplanten? Daarom nu extra in prijs verlaagd:

Bekijk het aanbod nu online of kom langs!>>>

Goedkope yucca, cactus of bananenplant

Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven