Vandaag geopend van 09:30 t/m 18:00

Een kleine selectie van de actuele aanbiedingen bij tuincentrum Osdorp!

Hier vind je de actuele aanbiedingen en folders van tuincentrum Osdorp, maar let op! Dit is slechts een kleine selectie van het totale aanbod aan kortingen en acties die wij online en in het tuincentrum hebben. Kom voor meer acties en aanbiedingen gezellig langs bij het meest inspirerende tuincentrum van Amsterdam! 

Folder 2: Groen geluk!

Word jij ook zo gelukkig van planten om je heen? Neem dan zeker even een kijkje naar de mooie aanbiedingen in onze folder! Daarnaast laten we met kleurrijke winterplanten zien dat je tuin in de winter echt niet saai hoeft te zijn! 

Bekijk de folder hier>>>

Onze nieuwe folder is geldig van 22 t/m 28 januari 2020

De Osdorp voordeeltjes!

Ze zijn er weer: De Osdorp voordeeltjes! Pak mee die korting op verschillende leuke producten als sierkussens, planten, geurkaarsen en meer! De voordeeltjes zijn geldig van 15 t/m 28 januari en op = op. 

Outlet met kortingen tot 70% korting!

Profiteer nu van kortingen tot wel 70% tijdens onze outlet! Dus ben je op zoek naar een buitenpot, tuinhout of een mooie barbecue, neem dan zeker even een kijkje. Op=op!

Outlet bij tuincentrum Osdorp

Alle krabpalen 25% korting

Op alle krabpalen krijg je vanaf 22 t/m 28 januari 25% korting! Dus verwen je kat nu extra voordelig met een mooie krabpaal! We hebben ze in alle soorten en maten.

Bekijk ze in het tuincentrum of in onze webwinkel>>>

 

Rieten manden

20% korting op zijden orchideeën 

Nu alle zijden orchideeën 20% korting! Dus ben je op zoek naar een mooie, kleurrijke oplossing voor een lastig plekje in huis? Neem dan zeker een kijkje bij onze zijden afdeling in onze webwinkel of het tuincentrum! Deze actie loopt nog tot en met 28 januari, losse takken zijn uitgesloten.

Bekijk een gedeelte van ons assortiment hier: https://www.osdorp.nl/producten/714/bloeiende-kunstplanten. Natuurlijk vind je in het tuincentrum nog veel meer soorten!

Deze actie loopt t/m 128 januari 2020, of zolang de voorraad strekt.

Zijden orchideeën 20% korting

20% korting op zijden planten! 

Vanaf 3 t/m 28 januari ontvang je 20% korting op alle zijden planten m.u.v. orchideeën! Zoek jij nog een mooie plant voor een lastige plek in huis, zoals een toilet of badkamer, of heb je geen groene vingers? Dan is dit het juiste moment om een mooie zijden plant in huis te halen!  

Kom snel langs op onze afdeling vol mooie kunstbloemen en -planten>>>

* Korting is alleen van toepassing op kunstplanten, niet op bloemen takken en andere zijden artikelen. 

20% korting op alle Capi potten!

Bij tuincentrum Osdorp ontvang je nu 20% korting op de binnen- en buitenpotten van Capi.  De bloempotten van Capi zijn van hoge kwaliteit, hebben een eigen design en zijn beschikbaar in vele kleuren en modellen.

Bekijk ons online assortiment Capi potten in de webshop of kom langs >>> 

Diverse buitenpotten in prijs verlaagd!

Wat is een mooi terras zonder potten gevuld met mooie tuinplanten? Daarom nu extra in prijs verlaagd:

Bekijk het aanbod nu online of kom langs!>>>

Goedkope yucca, cactus of bananenplant

Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven