Vandaag open van 10:00 - 17:00

Keramische tuintegels

Keramische tuintegels of terrastegels geven je tuin een rustige, moderne en luxe uitstraling. Ben jij op zoek naar keramische tegels voor je tuin in Haarlem, Hoofddo...

Lees meer
Filters Sluiten
  • Meer

Lengte in cm

 - 
Wis selectie

Breedte in cm

 - 
Wis selectie
  • Meer
  • Meer
€   - 
Wis selectie
201 producten
Vergelijk (0)
Kies weergave:

Wat zijn keramische tuintegels?

Keramische tuintegels zijn tegels gemaakt van keramiek, een mengsel van voornamelijk klei en zand. De tegels staan bekend om hun stevigheid, dat ze makkelijk te onderhouden zijn en dat ze bijna geen vocht opnemen. Mooie en gebruiksvriendelijke tegels dus! Wil jij nu ook keramische tuintegels kopen? Onze tuintegels van 60x60, 80x80 en 100x100 zijn erg populair en praktisch! Deze gangbare, maar ook minder gangbare, maten tuintegels hebben wij in de kleuren antraciet, grijs en zwart volop beschikbaar. Keramische tegels vindt je bij ons daarnaast ook nog in andere kleuren. Wij verkopen voornamelijk Gardenlux en Excluton keramische tuintegels zodat wij een goede kwaliteit en beschikbaarheid kunnen garanderen.

Wat zijn de voordelen van keramische tuintegels?

Tuintegels zijn te vinden in verschillende materialen, zoals beton, natuursteen en keramische terrastegels. Al deze tuintegels hebben zo hun eigen voor- en nadelen. We hebben de voor- en nadelen van keramische tuintegels voor je op een rij gezet:

  • Keramische tegels zijn bijvoorbeeld kleurvast en slijtvast;
  • Keramische tegels zijn lichter dan betonnen tuintegels in diezelfde maat, dit is bijvoorbeeld handig voor een dakterras of balkon en voor mensen met een slechte rug;
  • Keramische terrastegels zijn verkrijgbaar in veel kleuren en uitvoeringen, zoals met facet, zonder facet, met structuur en zonder structuur. Er is dus altijd wel een tegel die aansluit bij jouw tuin en smaak;
  • Een keramische tuintegel neemt vrijwel geen water op, waardoor ze vorstvrij zijn. Dit betekent wel dat ze minder regenwater de grond in zullen afvoeren;
  • Keramische tuintegels en terrastegels zijn vaak duurder dan betonnen tuintegels of klinkers, maar hier krijg je wel wat voor terug!

De juiste bestrating kiezen voor je tuin in Zaandam, Amstelveen, Haarlem of Hoofddorp kan door het grote aanbod lastig zijn. Kom voor een goed beeld eens langs in onze showroom in Amsterdam, daar vind je bestrating in alle soorten en maten! Onze mannen van steen helpen je graag verder met al je vragen en wensen.

Keramische terrastegels kopen in Amsterdam

Tuincentrum Osdorp is dé Excluton en Gardenlux dealer in de regio Amsterdam. Vanuit Zaandam, Amstelveen, Haarlem en Hoofddorp ben je er binnen dertig minuten. Wij zijn wel zeven dagen per week geopend! Van Excluton hebben wij het volledige assortiment keramische tuintegel uitgestald in het tuincentrum en van Gardenlux kunnen wij in ieder geval het volledige assortiment leveren! Koop je keramische bestrating van Excluton of, Gardenlux dan ben je verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig product en goede service. Bekijk ons assortiment keramische tuintegels dus direct online of kom langs in ons tuincentrum in Amsterdam, vlakbij Aalsmeer, Diemen en Bloemendaal!

 Volg tuincentrum Osdorp op Facebook voor mooie aanbiedingen, leuke en inspirerende berichten en blijf altijd op de hoogte.

  Volg ons bestratingspinbord op Pinterest voor de leukste bestratingsideeën, legvoorbeelden en tuininspiratie.

 Schrijf je in voor de nieuwsbrief met aanbiedingen, aankondigingen van leuke activiteiten en handige tips.

 

Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven