Vandaag open van 10:00 - 17:00

Krabpalen & -meubels

Bij tuincentrum Osdorp in Amsterdam kan je terecht voor krabpalen! Grote en kleine krabpalen, voor kittens en voor grote katten. Kom eens langs in het tuincentrum&nb...

Lees meer
Filters Sluiten
€   - 
Wis selectie
18 producten
Vergelijk (0)
Kies weergave:

Krabpalen & -meubels bij tuincentrum Osdorp

Zoek jij een grote krabpaal waar je kat ook nog eens lekker in kan liggen? Of zoek je toch meer een krabmat? Kom eens langs bij tuincentrum Osdorp in Amsterdam en bekijk het hele assortiment! Vaste klanten uit onder andere Aalsmeer, Diemen en Hoofddorp komen al jaren bij ons langs voor goed advies en een leuke dag. Onze collega's op de dierenafdeling helpen je graag verder!

Ruim aanbod krabpalen online verkrijgbaar

Als je liever snel online bestelt zit je op deze pagina goed! Maar er is natuurlijk meer. Als je toch meer op zoek bent naar een mooie kattenmand kan je ook even kijken bij de kattenmanden & -kussens!

Leuke aanbiedingen, tips en inspiratie opdoen?

Op onze sociale media kanalen komen regelmatig inspirerende items en posts voorbij. Daarnaast vind je hier ook leuke acties en aanbiedingen!

Inspirerende Pinterest pagina met bestratingsvoorbeelden van beton. Volg tuincentrum Osdorp op Pinterest voor de leukste ideeën en inspiratie voor huis en tuin.

Nieuwsbrief met goede tips voor bestrating in je tuin in Amsterdam, Haarlem, Hoofddorp en Amstelveen  Schrijf je in voor de nieuwsbrief met aanbiedingen, aankondigingen van leuke activiteiten en handige tips.

 

Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven