Vandaag open van 09:30 - 18:00

Terrasverwarming

Ben jij op zoek naar een mooie terrasverwarmer, tuinhaard, vuurkorf, vuurschaal of vuurtafel? Bij tuincentrum Osdorp in Amsterdam vind je een ruim aanbod terrasverwarmers waarmee jij nog langer kunt genieten van het buitenleven in je tuin of op je balkon. Online vind je slechts een klein deel van ons totale assortiment dus neem gerust een kijkje in onze webshop, maar kom vooral eens langs in ons tuincentrum om het volledige assortiment te bewonderen. 

Uitgelichte merken

Zoek jij een mooie en sfeervolle manier om de avonden op het terras wat aangenamer te maken? Kijk dan eens naar onze terrasverwarmers, tuinhaarden, vuurkorven en vuurtafels van verschilllende merken:

Ontdek ons tuincentrum

Verschillende soorten terrasverwarmers en buitenhaarden voor buiten bij tuincentrum Osdorp

Bij tuincentrum Osdorp in Amsterdam vind je een ruim en gevarieerd aanbod terrasverwarmers en vuurhaarden. Zo vind je bij ons zowel elektrische terrasverwarmers, Mexicaanse tuinhaarden, metalen vuurkorven en -schalen, maar ook luxe vuurtafels van bijvoorbeeld het merk Cosi fire. Een terrasverwarmer of buitenhaard zorgt niet alleen voor extra comfort, maar zorgt ook voor een gezellige sfeer in je tuin of op je balkon, beeld je een mooie avond voor waarin je samen met vrienden of familie geniet van een hapje en een drankje terwijl jullie worden verwarmd door een gezellig vuurtje! Niets mis mee toch?  Deze terrasverwarmers voor buiten vind je allemaal bij ons in het tuincentrum in Amsterdam:

  • Terrasverwarmers: Terrasverwarmers zijn warmtelampen die je bijvoorbeeld aan een overkapping kunt vastmaken. Deze kun je gemakkelijk bedienen, zodat je wanneer je wilt de juiste temperatuur kunt creëren buiten;
  • Vuurtafels: Wil je niet alleen warmte creëren, maar ook een fijne sfeer in je tuin of op je balkon? Dan is een vuurtafel echt iets voor jou! Tafelhaarden zien er prachtig uit en maken van jouw tuin of balkon een gezellige plek om samen te komen met vrienden en familie. Een vuurtafel is een tafel met ingebouwde gashaard, die met een druk op de knop aan- en uitgezet kan worden.
  • Vuurkorven: Een vuurkorf is een "ijzeren mand", waarin houtblokken kunnen worden aangestoken voor een gezellig vuurtje. Een vuurkorf wordt gestookt met haardhout en is daarom meestal niet geschikt voor op een balkon.
  • Tuinhaarden: Een tuinhaard is een luxere vorm voor een hout gestookt vuurtje in je tuin welke ook vaak onder een overkapping (met rookgasafvoer) wordt geplaatst. Een tuinhaard ziet er hetzelfde uit als een houtkachel voor binnen, maar dan zijn deze uitsluitend geschikt om buiten te gebruiken.  

Waarom een terrasverwarmer, vuurkorf of vuurtafel kopen bij tuincentrum Osdorp? 

Bij tuincentrum Osdorp vind je een ruim en gevarieerd aanbod inclusief alle toebehoren, zoals: aanmaakblokken, aanstekers, gasflessen en haardhout. Daarnaast kunnen wij vrijwel alle grote tuinartikelen, waaronder vuurtafels, tuinhaarden, maar vaak ook vuurschalen vallen, snel en voordelig bij jou thuisbezorgen. Woon jij in Haarlem, Diemen, Hoofddorp of ergens anders nabij tuincentrum Osdorp in Amsterdam en heb jij nog vragen over het aanschaffen van een mooie oplossing voor jouw tuin of balkon? Kom dan gerust een langs om ons volledige assortiment te bekijken en advies bij onze collega's in te winnen. Zijn helpen je graag op weg met een passend advies! 

Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven