Vandaag open van 09:30 - 18:00

Reguliere kunstkerstbomen

Kunstkerstbomen zijn bijna niet van echt te onderscheiden. In de webshop van tuincentrum Osdo...

Lees meer
Filters Sluiten

Hoogte in cm

 - 
Wis selectie
  • Meer
€   - 
Wis selectie
53 producten
Vergelijk (0)
Kies weergave:

Elegant en gemak

Reguliere kunstkerstbomen combineren de elegantie van een echte kerstboom met het gemak van een kunstboom. Voorkom het gezoek naar en het gesleep met een zware kerstboom en kies in plaats daarvan voor een kunstboom. Een kunstkerstboom staat in een paar minuten en laat weinig rommel achter. Bovendien is er veel keuze!

Een kunstboom kopen in Amsterdam

De tijd van de simpele kerstboom is allang voorbij. De reguliere kunstkerstbomen van Tuincentrum Osdorp bieden bijna net zoveel variatie als echte kerstbomen. De bomen zijn van diverse merken zoals Black Box Trees, Everlands en Own Tree. Een greep uit de mogelijkheden:

  • Own Tree Half tree
  • Black Box Frosted stelton fir
  • Own Tree Candle Tree
  • Everlands Snowy nordmann fir tree

Heb je geen zin om een complete kerstboom op te tuigen? Kies dan voor de Half tree kerstboom. Deze boom wekt de illusie van een hele boom, maar beslaat een stuk minder ruimte dan een normale boom. De Frosted stelton fir lijkt regelrecht uit een besneeuwd dennenbos te komen. Het dunne laagje sneeuw zorgt voor een winters effect. De Candle Tree is net wat anders dan de andere reguliere kunstkerstbomen. Zoals de naam al zegt, heeft deze boom de vorm van een kaars. De stevige constructie zorgt voor een stabiele boom waar kerstballen en decoraties gemakkelijk in blijven hangen. Ook de Snowy nordmann fir kent een ietwat andere bouw dan de normale kerstboom. Net als de Nordmann-spar heeft deze boom een bolle onderkant en een smalle top. Bekijk alle reguliere kunstkerstbomen in ons tuincentrum nabij Amsterdam en verfraai jouw Kerst met een originele boom.

Hoe kies ik de juiste kunstkerstboom?

Een kunstkerstboom kopen vereist een stuk minder energie dan het kopen van een echte boom. Je hoeft je boom niet met veel geweld in je auto te duwen, maar koopt gewoon een compacte doos waar de verschillende onderdelen inzitten. Toch is het vanwege het ruime aanbod niet altijd makkelijk om een keuze te maken. Hoe vind je de juiste boom te midden van alle reguliere kunstkerstbomen?

Bedenk eerst hoeveel ruimte je hebt. Heb je een ruime woonkamer en wil je al deze ruimte graag benutten? Kies dan voor een volle, brede boom zoals de Hudson pine van Own Tree of de Frasier tree van Black Box. Heb je een klein appartement en wil je graag ruimte besparen? Kies dan voor de Half tree van Own Tree of de kleine Dinsmore kerstboom van Black Box. Met de Scottsdale plafond hanger bespaar je de meeste ruimte, want deze boom staat niet op de grond, maar hangt aan het plafond! Een compleet verlichte kunstkerstboom is ook mogelijk. Kom langs bij Tuincentrum Osdorp nabij Amsterdam om al onze kunstkerstbomen te bekijken of bestel je kerstboom eenvoudig via de webshop.

Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven