Vandaag open van 10:00 - 17:00

Honden riemen, tuigjes & halsbanden

Als je een paar keer per dag met de hond gaat lopen dan moet je natuurlijk wel een goede riem hebben! Bij tuincentrum Osdorp in Amsterdam vind je verschillende soorten en...

Lees meer
Filters Sluiten
€   - 
Wis selectie
58 producten
Vergelijk (0)
Kies weergave:

Hondenriemen, tuigjes en halsbanden bij tuincentrum Osdorp

Woon jij in Haarlem, Amstelveen, Hoofddorp of ergens anders in de buurt van Amsterdam en wil je graag eens komen kijken naar het ruime assortiment hondenriemen, tuigjes en halsbanden? Kom dan eens langs bij tuincentrum Osdorp! Onze collega's op de dierenafdeling kunnen je helpen bij al je vragen en op die manier het beste voor je hond adviseren. En je trouwe viervoeter is trouwens ook welkom!

Alles voor je hond online verkrijgbaar

Ben jij naast een goede hondenriem ook nog op zoek naar bijvoorbeeld een hondenspeeltje? Of zoek je nog naar snacks om je hond tijdens de wandeling te belonen? Kijk dan eens op de bijbehorende pagina's. Wat jij nodig hebt bestel je veilig in onze webshop!

Leuke aanbiedingen, tips en inspiratie opdoen?

Op onze sociale media kanalen komen regelmatig inspirerende items en posts voorbij. Daarnaast vind je hier ook leuke acties en aanbiedingen!

Inspirerende Pinterest pagina met bestratingsvoorbeelden van beton. Volg tuincentrum Osdorp op Pinterest voor de leukste ideeën en inspiratie voor huis en tuin.

Nieuwsbrief met goede tips voor bestrating in je tuin in Amsterdam, Haarlem, Hoofddorp en Amstelveen  Schrijf je in voor de nieuwsbrief met aanbiedingen, aankondigingen van leuke activiteiten en handige tips.

 

Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven