Vandaag open van 10:00 - 17:00

Katten speeltjes & training

Bij tuincentrum Osdorp in Amsterdam kan je terecht voor allerlei soorten kattenspeeltjes & trainingsattributen! Denk bijvoorbeeld aan een speeltje in de vorm van een...

Lees meer
Filters Sluiten
€   - 
Wis selectie
118 producten
Vergelijk (0)
Kies weergave:

De leukste kattenspeeltjes bij tuincentrum Osdorp

Een bal, een knuffeltje, een eekhoorn aan een hengel of een vis met ritselgeluid. Katten spelen met alles! Woon jij in Zaandam, Amstelveen, Hoofddorp of ergens anders in de buurt van Amsterdam? Kom dan eens langs bij tuincentrum Osdorp in Amsterdam en bekijk al onze kattenspeeltjes! Mocht je nog vragen hebben dan helpen onze collega's op de dierenafdeling je graag verder.

Topmerken online beschikbaar

Als je liever online besteld dan kan je hierboven uit een ruim assortiment kiezen! Kijk bijvoorbeeld eens naar de kattenspeeltjes van topmerken als Kong en Gebr. de Boon. Als je toch meer op zoek bent naar een krabpaal; deze vind je bij de krabpalen & meubels.

Leuke aanbiedingen, tips en inspiratie opdoen?

Op onze sociale media kanalen komen regelmatig inspirerende items en posts voorbij. Daarnaast vind je hier ook leuke acties en aanbiedingen!

Inspirerende Pinterest pagina met bestratingsvoorbeelden van beton. Volg tuincentrum Osdorp op Pinterest voor de leukste ideeën en inspiratie voor huis en tuin.

Nieuwsbrief met goede tips voor bestrating in je tuin in Amsterdam, Haarlem, Hoofddorp en Amstelveen  Schrijf je in voor de nieuwsbrief met aanbiedingen, aankondigingen van leuke activiteiten en handige tips.

 

Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven