Vandaag open van 10:00 - 17:00

Lichtslangen

Lichtslangen zijn misschien wel de meest flexibele vorm van kerstverlichting. De mogelijkheden van de lichtslang zijn eindeloos: versier een balk of paal met het lichtgev...

Lees meer
Filters Sluiten
€   - 
Wis selectie
1 producten
Vergelijk (0)
Kies weergave:

Sfeervolle ideeën voor lichtslangen tijdens Kerst

Ben jij een beetje handig of heb je een handige vriend of vriendin? Dan verzin jij zo allerlei leuke manieren om lichtslangen te gebruiken en een sfeervolle Kerst te organiseren. Wij helpen je op weg met een paar gezellige ideeën:   

  • maak een frame waar je je lichtslang omheen kunt wikkelen en creëer zo een leuk kerstfiguur;
  • wikkel een aantal lichtslangen in verschillende kleuren om een paal om de kerst in huis te halen;
  • hang een lichtsnoer in de takken van een boom en vergeet niet om ook de boomstam te versieren;
  • versier de rand van het dak of de dakgoot met een vrolijke lichtslang;
  • volg de randen van het raamkozijn of de deuropening met een lichtslang.

Lichtslangen zijn goed bestand tegen regen en kou en zijn daardoor uitermate geschikt voor buitengebruik. De lichtslangen vormen samen een strak lijnenpatroon dat voor een moderne uitstraling zorgt. Zo vormt deze kerstversiering een mooie aanvulling op een eigentijds interieur.

Het gemak van lichtslangen als kerstversiering

Lichtslangen zijn eigenlijk kerstversiering en -verlichting ineen. Door de vrolijke lichtjes buiten op te hangen, creëer je een waar lichtspektakel waar iedere toevallige voorbijganger van op zal kijken. Dankzij de flexibiliteit van het materiaal vorm je de lichtslang makkelijk om tot een mooi lichtfiguur. Koop een frame waarmee je je lichtslang om kan toveren tot een kerstboom, kerstster of arrenslee of ga zelf creatief aan de slag! Een lichtslang is stevig en wordt niet heet. Daardoor is deze vorm van kerstversiering ideaal met kleine kinderen om je heen.

Energiezuinige kerstverlichting

De lichtslangen werken op LED verlichting en zijn daardoor ook nog eens goed voor het milieu: ze zijn energiezuinig en gaan lekker lang mee! Bezoek onze kerstshow en vraag gerust om tips en advies aan een van onze medewerkers. We helpen je graag verder! Ons aanbod is ook online te bekijken en bestellen.

Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven