Vandaag open van 09:30 - 18:00

Draadverlichting

Draadverlichting bestaat uit een draad, meestal in een koperen of zilveren kleur, met kleine led lampjes. De verlichting is bij uitstek geschikt voor in kerststukjes. Bij...

Lees meer
Filters Sluiten
  • Meer

Aantal lampjes

 - 
Wis selectie

Lengte lichtsnoer in meter

 - 
Wis selectie
€   - 
Wis selectie
25 producten
Vergelijk (0)
Kies weergave:

De mogelijkheden van draadverlichting

Draadverlichting is veel buigzamer dan andere soorten verlichting. Je hoeft het draad van deze lichtsnoeren niet weg te werken, omdat het verfijnde koperdraad mooi is om naar te kijken. Waar kan je het allemaal voor gebruiken?

  • een kerststukje maken;
  • een vaas met kerstballen versieren;
  • versierde tak met kerstballen decoreren;
  • in een lege wijnfles stoppen.

Het flexibele draad past overal in. Maak een mooi kerststukje met takjes, dennenappels en kerstballen en maak het geheel af door er wat draadverlichting omheen te leggen. Stop het draad in een vaas, zodat deze ook ’s avonds laat licht uitstraalt. Wikkel het draad om een tak voor een winters effect. Doordat het materiaal zo buigzaam is, blijft het goed zitten. Een ander leuk idee is om het snoer in een lege wijnfles te stoppen en aan te zetten. De fles zal een prachtige gloed weerkaatsen.

Draadverlichting met led-lampjes

Draadverlichting bestaat uit minuscule lampjes die nog kleiner zijn dan de lichtjes van clusterverlichting. Hierdoor hebben ze een elegante uitstraling en passen ze goed in kerststukjes, vazen en flessen. De verlichting bestaat uit led-lampjes, die energiezuinig zijn en daardoor heel lang meegaan. Bovendien worden de lampjes niet heet en doet het licht geen pijn aan je ogen als je ernaar kijkt. In plaats daarvan stralen de lampjes een rustig, zacht licht uit dat veel sfeer en gezelligheid met zich meebrengt.

Kerstshow in Amsterdam met allerlei soorten kerstverlichting

Weet je niet welke kerstverlichting het beste in jouw huis past? Kom dan langs bij onze kerstshow in Amsterdam en laat je inspireren door ons uitgebreide aanbod. Kijk wat je allemaal kunt doen met clusterverlichting en lichtslangen en laat je verrassen door de mogelijkheden van draadverlichting. Bestel vervolgens eenvoudig via onze webshop! Vind je het lastig om te kiezen? Vraag gerust om advies aan een van onze medewerkers. Graag tot ziens in Amsterdam!

Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven