Vandaag open van 09:30 - 18:00

Plantenstandaarden binnen

Ben jij op zoek naar een plantenstandaard om je favoriete kamerplant mee op een voetstuk te zetten? Dan ben je hier online of bij tuincentrum Osdorp in Amsterdam aan het...

Lees meer
Filters Sluiten

Diepte in cm

 - 
Wis selectie
€   - 
Wis selectie
43 producten
Vergelijk (0)
Kies weergave:

Plantenstandaarden voor kamerplanten koop je bij tuincentrum Osdorp in Amsterdam

Een leuke trend die je steeds vaker terug ziet komen in magazines en op Pinterest zijn plantenpotten op poten. Door je kamerplant op een standaard te zetten creëer je meer diepte op een dressoir, tafel of in die leuke hoek van je huiskamer die je vol hebt gezet met kamerplanten. Ook mooi zijn grote plantenstandaarden die je voor een raam kunt zetten met daarop een plantenpot vol bloeiende kamerplanten zoals Phalaenopsissen of mooie hangplanten zoals de Scindapsus. Op onze kameprlanten afdeling vind je dan ook een ruim aanbod plantenpotten op poten en standaarden waar je een mooie binnenpot op kunt zetten. 

Mooie plantenstandaard op poten van Elho

Woon jij in Amstelveen, Diemen, Badhoevedorp of ergens anders nabij tuincentrum Osdorp in Amsterdam? Kom dan vooral eens langs om het grote aanbod plantenstandaarden op onze sfeer- en kamerplanten afdeling te bekijken. Eventueel kan je een mooie plantenpot van huis meenemen om er een geschikte standaard voor je plantenpot bij te zoeken, meld dit dan wel bij binnenkomst in ons tuincentrum bij de servicebalie. Woon jij niet in de buurt? Geen probleem, je shopt een groot deel van onze plantenstandaarden, groot en klein, hier veilig online!  

Leuke aanbiedingen en meer inspiratie opdoen voor je kamerplant presentaties?

Inspirerende Pinterest pagina met bestratingsvoorbeelden van beton. Volg ons pinbord op Pinterest met mooie potten en kamerplant presentaties.

 Schrijf je in voor de nieuwsbrief met aanbiedingen, aankondigingen van leuke activiteiten en handige tips.

Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven