Vandaag open van 09:30 - 18:00

Verlichte kerstfiguren

Lichtfiguren & -bomen brengen jouw Kerst helemaal tot leven. Creëer een mooie plek in jouw tuin waarin jouw kerstfiguren warmte en licht uitstralen. Verras famil...

Lees meer
Filters Sluiten

Aantal lampjes

 - 
Wis selectie
€   - 
Wis selectie
49 producten
Vergelijk (0)
Kies weergave:

Lichtgevende kerstfiguren voor in de tuin

Het beeld van de kerstman met zijn arrenslee die wordt voortgetrokken door zijn trouwe rendieren is iconisch geworden. Ook de kerstboom en sneeuwpop mogen niet ontbreken tijdens Kerst. Voeg al deze figuren toe aan je voortuin door het aanbod lichtfiguren & -bomen van tuincentrum Osdorp te bekijken. Onze lichtfiguren:

  • zijn binnen een handomdraai klaar voor gebruik;
  • zijn verkrijgbaar in veel verschillende vormen en maten;
  • werken op led verlichting en zijn dus energiezuinig;
  • zijn geschikt voor buitengebruik.

Combineer verschillende lichtfiguren om een bonte verzameling van kleuren en karakters te creëren. Zet de sneeuwman naast de pinguïn en het vogeltje naast de arrenslee van de Kerstman. Dankzij de duurzame led verlichting gaan de lichtjes lang mee en verbruik je ook nog eens weinig energie.

De alternatieve kerstboom: een lichtboom in de achtertuin

Ben je een beetje uitgekeken op je gewone kerstboom en wil je wel eens wat anders? Wat dacht je van een kerstboom in de tuin? Kies voor een lichtfiguur in de vorm van een kerstboom of ga voor de vlaggenmast kerstboom. Zet een lange mast of paal in de grond en gebruik onze vlaggenmastverlichting om je eigen kerstboom te maken. De lampjes zijn op zo’n manier aan de mast te verbinden dat het net lijkt alsof er een echte kerstboom bij je in de tuin staat.

Lichtfiguren & -bomen kopen bij tuincentrum Osdorp

Zet je tuin in de schijnwerpers met een lichtjesboom zonder eerst een boom op te hoeven tuigen. Bekijk ons gehele aanbod lichtfiguren & -bomen en alle andere kerstverlichting tijdens de kerstshow bij tuincentrum Osdorp. Heb je vragen over het gebruik van onze kerstversiering? Schiet gerust een van onze medewerkers aan, we helpen je graag verder! Of bestel snel en gemakkelijk online via onze webshop.

Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven