Kerstkoopavond: donderdag en vrijdag geopend tot 21:00 

Vandaag open van 10:00 - 17:00

De mooiste besneeuwde kunstkerstbomen op een rij!

Ben jij op zoek naar een mooie besneeuwde kunstkerstboom, maar kan je nog wel wat advies gebruiken? Lees dan vooral verder want in dit blogitem zullen we de mooiste besneeuwde kunstkerstbomen uitlichten en laten we zien hoe deze eenvoudig kunnen worden opgezet door middel van het paraplusysteem van BlackBox.

Liever gelijk shoppen? Bekijk dan hier ons aanbod besneeuwde kunstkerstbomen online>>>

Black Box Chandler tree kunstkerstboom met sneeuw

Deze mooie Chandler Tree kunstkerstboom met sneeuw van het merk Black Box is door zijn winterse look, goede prijs-kwaliteitverhouding en beschikbaarheid in hoogtes variërend van 185 t/m 425 cm terecht een zeer populaire kunstkerstboom. Door gebruikt te maken van verschillende soorten naalden en te variëren in sneeuwdikte heeft deze kunstkerstboom een levensechte winter-look!

Besneeuwde kunstkerstboom Black Box Chandler treeBlack Box Chandler tree kunstkerstboom met sneeuw 

De Chandler Tree is voorzien van dit brandveiligheidscertificaat waardoor deze ook geschikt is voor gebruik binnen een bedrijf, school of instelling. Door middel van het zeer gebruiksvriendelijke paraplusysteem (zie onderstaande video) kan deze kerstboom binnen enkele minuten worden opgezet.

Black Box Frosted Stelton Fir besneeuwde kunstkerstboom

De Frosted Stelton Fir kunstkerstboom van het merk Black Box is door zijn prijs-kwaliteit verhouding en beschikbaarheid in drie gangbare hoogtes (185, 215 en 230 cm) een populaire kunstkerstboom. De Black Box Frosted Stelton Fir is voorzien van een dun laagje sneeuw dat zorgt voor een subtiele winterse look. Deze mooie besneeuwde kunstkerstboom is verkrijgbaar met en zonder ingebouwde kerstverlichting, waardoor hij een mooie tweede plaats verdient in deze lijst. 

Black box frosted stelton Fir besneeuwde kunstkerstboomFrosted Stelton Fir Kunstkerstbomen 

Ook de Frosted Stelton Fir is voorzien van een brandveiligheidscertificaat waardoor deze geschikt is voor gebruik binnen een bedrijf, school of instelling. Het opzetten van deze kunstkerstboom gaat met hetzelfde paraplusysteem als de Chandler Tree waardoor jij binnen enkele minuten kunt starten met het versieren van je kerstboom.

Zo werkt het paraplusysteem van BlackBox

Het paraplusysteem bestaat uit een aantal stamdelen die je eenvoudig in elkaar schuift, de dennentakken zitten met een scharnier vast aan de stam waardoor ze gelijk op hun plek vallen. Bij bomen met ingebouwde kerstverlichting is het snoeren mooi weggewerkt waardoor deze bijna niet opvalt en niet in de knoop raakt. Onderstaande instructievideo laat kort en duidelijk zien hoe je kunstkerstbomen met het paraplusysteem in elkaar zet:

Kom langs in ons kunstkerstbomen bos!

In ons tuincentrum in Amsterdam en hier online vind je vanaf half oktober tot eind december een breed scala aan kunstkerstbomen. Wil jij je nieuwe kunstkerstboom eerst in het echt zien? Kom dan vooral eens langs in ons tuincentrum waar alle kunstkerstbomen sfeervol staan uitgestald in ons bomenbos. 

Wil je meer weten over kunstkerstbomen?

Gerelateerde items

kerstverlichting
Zoveel meter kerstverlichting moet er in een kerstboom!

Worstel jij ook altijd met de vraag hoeveel meter kerstverlichting er in je kerstboom moet? Wij hebben het getest en in dit artikel lees je de resultaten!

Lees meer...
kerstverlichting
Uitleg verschillende soorten (LED) kerstverlichting voor binnen en buiten

Na het lezen van dit blogitem weet jij welke soorten kerstverlichting er zijn en waar je op moet letten bij de aanschaf van kerstverlichting. 

Lees meer...
kunstkerstbomen
Kunstkerstboom kopen? Dat doe je met deze handige tips!

Een mooie kunstkerstboom kopen? Lees dan eerst deze handige aankooptips en geniet snel van een mooie versierde kunstkerstboom!

Lees meer...
Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven