Vandaag open van 09:30 - 18:00

Tuinvogels

Filters Sluiten
  • Meer
€   - 
Wis selectie
72 producten
Vergelijk (0)
Kies weergave:

Vogels in de tuin

Wil je de aanwezigheid van vogels in je tuin stimuleren, dan zit je hier ook goed. Je vindt hier de mooiste vogelhuisjes en nestkasten van bijvoorbeeld Esschert Design. Om de vogels in je tuin van voer te voorzien hebben we allerlei vetbollen en wintervoer en de leukste voederhuisjes.

Tuinvogelbenodigdheden koop je veilig (online) bij Tuincentrum Osdorp in Amsterdam

Wij hebben een enorm uitgebreid assortiment benodigdheden voor vogels uitgestald staan in onze showroom. Ben je op zoek naar een specifiek artikel? Kom dan gerust langs in ons tuincentrum, bestel het hier veilig online of neem contact met ons op voor meer informatie! Heb je nog meer huisdieren? Bekijk dan ook de rest van onze dierbenodigdheden. Gegarandeerd dat je vindt wat je zoekt! 

Leuke aanbiedingen, tips en inspiratie opdoen?

Inspirerende Pinterest pagina met bestratingsvoorbeelden van beton.  Volg ons op Pinterest voor de leukste ideeën en inspiratie voor huis en tuin.

Nieuwsbrief met goede tips voor bestrating in je tuin in Amsterdam, Haarlem, Hoofddorp en Amstelveen  Schrijf je in voor de nieuwsbrief met aanbiedingen, aankondigingen van leuke activiteiten en handige tips.

Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven