Vandaag open van 10:00 - 17:00

De mooiste brandveilige kunstkerstbomen met certificaat op een rij!

De mooiste brandveilige kunstkerstbomen met certificaat op een rij!

De feestdagen komen er weer aan en dat betekent ook brandgevaar! Om alvast in de kerstsfeer te komen en de donkere avonden om te toveren tot een gezellige, warme en knusse winteravond halen we massaal de kaarsen en sfeerverlichting tevoorschijn. Al die lichtjes, kaarsen en kerstbomen zijn heel gezellig, maar ze brengen ook een brandgevaar met zich mee.

Uit onderzoek van de brandweer is gebleken dat een echte kerstboom met naalden binnen 30 seconden geheel in vlammen op kan gaan en daarom kiezen consumenten steeds vaker voor een brandveilige kunstkerstboom. Kunstkerstbomen zijn, doordat ze gemaakt zijn van een type kunststof dat brandvertragend werkt, een stuk minder brandbaar. Niet alle kunstbomen hebben echter een officieel brandveiligheidscertificaat welke voor bedrijven en instanties verplicht is. Om deze reden hebben wij de mooiste brandveilige kunstkerstbomen met een officieel brandveiligheidscertificaat voor jou op een rijtje gezet.

Brandveilige kunstkerstbomen van Black Box

De kunstkerstbomen van Black Box zijn van topkwaliteit, allemaal brandwerend met certificaat en nauwelijks van echte kerstbomen te onderscheiden. Door de hoge kwaliteit van de gebruikte materialen, de onregelmatige naalden en prachtige uiteinden hebben deze bomen een volle en zeer natuurlijk ogende uitstraling.

Een Black Box kunstkerstboom heeft veel voordelen ten opzichte van een echte kerstboom. Zo heb je nooit meer last van naalden in de huiskamer, hoef je niet ieder jaar op zoek naar een mooie kerstboom en zijn ze ook geschikt voor mensen met een allergie. De kerstbomen van Black Box blijven onveranderd mooi en vereisen geen onderhoud. Ben je op zoek naar een kunstkerstboom met uitstekende prijs-kwaliteitverhouding? Dan zijn onze Black Box bomen de juiste keuze! De Black Box kerstbomen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten en voldoen tevens aan de strenge Europese normen voor brandveiligheid.

Top-4 brandveilige Black Box kunstkerstbomen

Black Box Trees heeft verschillende type brandveilige kunstkerstbomen in het assortiment, waaronder de Frosed Stelton Fir, Chandler, Leara, Frasier en nog veel meer. Deze modellen zijn in verschillende hoogtes verkrijgbaar, namelijk: 140 cm, 185 cm, 215 cm, 230 cm en 260 cm. Tevens zijn de Black Box bomen verkrijgbaar met of zonder ingebouwde kerstverlichting of voor de liefhebbers met kunstsneeuw. Met dit assortiment kunnen zowel bedrijven, scholen en particulieren altijd worden voorzien van een mooie kunstkerstboom.

 

  1. Black Box Frasier kunstkerstboom

Frasier brandveilige kunstkerstboom Frasier kunstkerstboom

De brandveilige Frasier kunstkerstboom wordt door de consument als favoriet ervaren. Dit niet alleen door zijn grillige vorm, maar ook door zijn verschillende nuances in groen. Hierdoor is de kerstboom mooi te decoreren en is het de ideale boom om jouw huis of kantoor in kerstsfeer te brengen. De Frasier kerstboom heeft een paraplusysteem en is hierdoor makkelijk op te bouwen. Kies voor gebruiksgemak en duurzame kwaliteit met de Frasier kunstkerstboom. De Frasier heeft stevige voorgevormde takken die niet van echt zijn te onderscheiden. Het uiteinde van deze kunststof takken wordt in mallen gevormd en hebben daardoor hetzelfde model als een echte dennentak. Voordeel van deze stevige voorgevormde takken is dat je ze niet hoeft uit te vouwen, ze blijven altijd mooi in model en geven de boom zijn karakteristieke uitstraling.

Bekijk hier alle Black Box Frasier kunstkerstbomen op onze website>>>

 

  1. Black Box Frosted Stelton Fir kunstkerstboom

Frosted Stelton Fir kunstkerstboom Stelton fir kunstkerstboom

De brandveilige Stelton Frosted Fir lijkt zo uit een winters dennenbos te komen. De takken zijn voorzien van een subtiel laagje witte sneeuw, wat de boom een mooie winterse look geeft. Eenmaal gedecoreerd kan je een Stelton Frosted Fir kunstkerstboom bijna niet meer van een echte boom onderscheiden. De Stelton Frosted Fir kerstboom heeft zijtakken met zachte naalden en door een speciale procedure worden de naalden voorzien van een klein laagje sneeuw. Met het opzetten van de boom zullen elke keer wat sneeuwvlokjes loslaten, maar dit zal nooit ten koste gaan van de uitstraling van de boom. Die blijft na vele jaren van gebruik nog net zo mooi als de eerste keer dat de boom opgezet werd. De boom is mooi vol maar met voldoende ruimte om de decoraties en de verlichting in de boom te verwerken. Met de Stelton Frosted Fir kerstboom is een witte kerst gegarandeerd!

Bekijk hier alle Black Box Frosted Stelton Fir kunstkerstbomen op onze website>>>

 

  1. Black Box Chandler tree kunstkerstboom

Chandler kunstkerstboom Chandler kunstkerstboom

Naast de Stelton Frosted Fir is ook de Chandler een brandveilige kunstkerstboom die voorzien is van een laagje kunstsneeuw. Door gebruik te maken van speciale techniek zal de kunstsneeuw stevig op de takken blijven zitten, echter met het opzetten van de boom zal ook deze kunstboom wat sneeuw verliezen, maar dit zal nooit ten koste gaan van de uitstraling van de boom. Die blijft na vele jaren van gebruik nog steeds zo mooi als de eerste keer. In de boom worden zijtakjes met verschillende soorten naalden gebruikt, dit zorgt voor een prachtige combinatie van dennengroen en met de laag sneeuw vormt dit een bijna levensechte boom.

Bekijk hier alle Black Box Chandler tree kunstkerstbomen op onze website>>>

 

  1. Black Box Leara kunstkerstboom

Leara kunstkerstboom Leara kunstkerstboom

De Leara kunstkerstboom is een boom die direct opvalt door de verschillende nuances in grijs, hierdoor heeft hij een winterse uitstraling. Doordat de uiteinden van de takken gemaakt zijn van PE dat gevormd wordt in mallen, heeft de boom een natuurlijke uitstraling. Een prachtige combinatie van kleuren en materialen vormt een bijna levensechte boom. De takken zijn mooi stevig waardoor de kerstboom goed te decoreren is. Het opzetten van deze kerstboom gaat heel eenvoudig door het paraplusysteem, waarbij je alleen nog de takken in model hoeft te brengen. Tevens is Leara een van de nieuwste modellen uit de Black Box Trees collectie.

Bekijk hier alle Black Box Leara kunstkerstbomen op onze website>>>

 

Download het brandveiligheidscertificaat voor alle BlackBox kunstkerstbomen

Download hier het brandveiligheidscertificaat. Dit certificaat is geldig voor alle BlackBox kunstkerstbomen, zodat deze indien gewenst kan worden beoordeeld door de veiligheidsexpert in uw bedrijf.

 

Garantie op alle Black Box kunstkerstbomen

De kunstkerstbomen van Black Box Trees zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Om dit extra te benadrukken bieden zij uit de Black Box Trees-collectie jarenlang gebruiksgemak en een zorgeloze sfeer. Hieronder vind je per collectie het aantal jaar garantie. De naam van de serie en de garantieperiode staan ook vermeld op de doos en in de instructies. Om de garantie te bepalen, is het aankoopbewijs nodig, dus berg deze goed op!

  • De Naturals-collectie heeft 10 jaar garantie en 3 jaar garantie op ingebouwde verlichting
  • De Classics Collection heeft een garantie van 5 jaar en 2 jaar op ingebouwde verlichting
  • De Value Range Collection heeft een garantie van 2 jaar en 2 jaar op ingebouwde verlichting
  • De Decoration Trees Collection heeft een garantie van 3 jaar en 2 jaar garantie op ingebouwde verlichting
  • De Potted Trees Collection, Christmas Specials, Halfwall Trees en Canadian Trees Collection hebben een garantie van 2 jaar en 2 jaar op ingebouwde verlichting

 

Bekijk het aanbod kunstkerstboom nu online of in het bomenbos bij tuincentrum Osdorp in Amsterdam

Bekijk het volledige assortiment Black Box kunstkerstbomen nu online of kom langs in ons tuincentrum in Amsterdam waar elk jaar een bomenbos wordt aangelegd met ons volledige assortiment aan kunstkerstbomen. Zo is het mogelijk om het diverse aanbod aan kunstkerstbomen met eigen ogen te bekijken en kom je alvast in de kerstsferen.
 

Wil jij alvast weten waar je op moet letten bij het aanschaffen van een kunstkerstboom? Je leest er alles over in ons blogitem; Kunstkerstboom kopen? Dat doe je zo!
 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

tuinhout
Zo plaats je stenen, houten of composiet tegels op een dakterras of balkon!

Benieuwd hoe je binnen 5  eenvoudige stappen een mooi 'betegeld' dakterras of balkon hebt? Lees dan verder voor alle tips! 

Lees meer...
potten
DIY terrasafscheiding met deze plantenbakken

Een terrasafscheiding van plantenbakken geeft privacy én meer groen in de tuin of op het dakterras. Welke plantenbakken zijn hiervoor het beste geschikt en hoe vul je deze met de juiste planten? We leggen het graag uit!

Lees meer...
barbecues
Kamado barbecue kopen? Hier moet je op letten!

De echte barbecue-experts gaan voor een kamado barbecue. Maar, welke soorten zijn er waar moet je op letten bij de aanschaf?

Lees meer...
Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven