Nieuws

Schaduw nodig? De perfecte zonwering en parasol voor jouw tuin of balkon

Welke parasol of zonwering is geschikt voor jouw tuin of balkon? Handige oplossingen voor elke ruimte (ook als je weinig ruimte hebt!).

Lees meer...
Gezien in de folder: stoere en strakke vetplanten en grassen!

Vetplanten en grassen vormen samen een uitgekiende combinatie. Doordat de bloemen van deze planten ondergeschikt zijn, draait het hier vooral om krachtig bladvormen en bladkleuren. Samen met stoere mannelijke producten van hout, beton en staal krijg je een complete krachtige sfeer. Deze match is niet alleen visueel aantrekkelijk, ze hebben daarnaast nog een belangrijk voordeel. De planten in deze sfeer zijn stoer, strak en onverwoestbaar. Af en toe een klein beetje water is voldoende om ze te laten stralen in hun eenvoud. Less is more!

Lees meer...
Gezien in de folder: uit de tuin op je bord!

Half juni is een prima tijd om aan de slag te gaan met het zelf kweken van groenten, fruit en kruiden. Zo uit de tuin op je bord, dus heerlijk vers. Maak een vliegende start door je groenten, fruit en kruiden al als plant te kopen, want dan heb je snel resultaat en grote kans op succes. Bedenk goed wat je graag uit je eigen tuin zou willen eten. Hou je bijvoorbeeld van salades ga dan lekker voor pluktomaat, snackkomkommer, bieslook, peterselie, rucola en gemengde slasoorten. Daarmee heb je in een handomdraai je eigen gemengde sla op je bord. Ben je gek op gegrilde groenten van de barbecue? Kies dan voor paprika, aubergine en courgette. Meer een fruittype? Aardbei, peer, appel, bes en framboos uit eigen tuin is echt haalbaar! 

Lees meer...
Vaderdag vergeet je toch niet? Tip voor cadeaus

Zondag is het weer zover: Vaderdag! De dag dat we onze papa’s extra in het zonnetje zetten, omdat ze zoveel voor ons betekenen. In onze folder vind je de complete Vaderdag TOP 10. Natuurlijk helpen we je ook graag in ons tuincentrum aan ideeën voor een geslaagde Vaderdag! Of je nu een cadeau zoekt voor je schoonvader, opa of natuurlijk je eigen papa, wij geven je tips en inspiratie zodat jij een geslaagd cadeau hebt!

Lees meer...
Deze toprozen mag je niet missen in je tuin

Rozen zijn de mooiste diva’s in je tuin (en op je balkon!). Welke rozen mag je echt niet missen? En waar moet je ze planten?

Lees meer...
Tuintips juni

Juni is een prachtige tuinmaand. De rozen bloeien volop, net zoals heel veel andere planten. Neem vooral de tijd ervan te genieten, maar denk ook deze zomerse tuinklusjes...

Lees meer...
Hoeveel water geef jij je planten? Ga slim water gieten!

Geen zin om telkens water te geven? Dat hoeft ook niet! Check deze tips voor slimmer water geven. Zo kun jij langer van je planten genieten en de planten van de zon!

Lees meer...
7-stappenplan voor je eigen balkontuin

Een stappenplan om je balkon om te toveren tot balkontuin, met een paar simpele regels voor maximaal resultaat.

Lees meer...
Gezien in de folder: Petunia's!

Als er één zomerbloeier is, waarbij op dit moment ontzettend veel ontwikkeling in het assortiment zit, dan is dat de petunia. En ze zijn niet voor niets zo populair. Ze bloeien ontzettend dankbaar en zijn verkrijgbaar in vele soorten en kleuren. Daarnaast geuren de meeste petunia’s ook nog eens heerlijk, vooral ‘s avonds. We hebben een speciale selectie gemaakt voor je bij de beste kwekers. Kortom: kom nu naar ons tuincentrum voor een speciaal aanbod petunia’s. De keuze = reuze! OP=OP!

Lees meer...
Gezien in de folder: lavendelmarkt

Wij verkopen heel veel  soorten lavendel. Alledaagse soorten van een goede kwaliteit, maar ook meer bijzondere soorten. Speciaal voor jou geselecteerd bij de beste kwekers. We hebben echte lavendel in paars en roze! Maar ook kuiflavendel in diverse kleuren. Speciaal voor de lavendelmarkt hebben we extra grote lavendelstruiken (XXL) ingekocht. Daarnaast zijn er ook kleine lavendelplanten om een lavendelhaag van te maken. Dus kom nu naar onze lavendelmarkt en laat je inspireren en adviseren, de keuze = reuze!

Lees meer...