Nieuws

Lemax kerstdorp: de grappigste figuurtjes

Lemax kerstdorp 2017 staat weer bol van de gezelligheid. Maar wist je dat er ook veel grapjes zijn verwerkt? Een overzicht - met dieren in de hoofdrol!

Lees meer...
Pompoen uithollen: hoe doe je dat?

 Hoe doe je dat, een pompoen uithollen? Lees hier hoe je een pompoen verandert in een sfeervol lichtje of een griezelig monster - plus: tips hoe je de pompoen lang kunt bewaren!

Lees meer...
Het kerstdorp bij tuincentrum Osdorp in 2017

Het Lemax kerstdorp bij ons in het tuincentrum in Amsterdam is weer geopend! Kosten noch moeite zijn gespaard om er ook in 2017 weer een spektakel van te maken, zo is de opzet van het kerstdorp in 2017 veranderd en zijn er weer verschillende verrassende nieuwe elementen te zien in het Lemax miniatuur kerstdorp van 2017.

...Lees meer...
Ook in de herfst: Maak van je balkon je eigen relaxplek

Is je balkon in de herfst en winter een verlaten hoekje? Maak in een handomdraai van deze kleine ruimte een sfeervolle en warme plek. Lees hier hoe je dat doet!

Lees meer...
Tuintips voor oktober: to do’s in de herfst

​Gun je tuin of dakterras nog een beetje zorg: daar pluk jij straks de vruchten van in het voorjaar! Met deze tuintips voor oktober pak je het slim aan.

Lees meer...
Nieuw: aaltjes tegen slakkenplaag!

Nieuw middel tegen slakken in je tuin: aaltjes! Laten de slakken met hun vraatzucht geen plant meer heel? Met aaltjes voorkom je deze slakkenplaag –en lees hier hoe je ze gebruikt.

Lees meer...
Kleur je balkon en tuin met deze herfstbloeiers!

Zijn je eenjarige zomerbloeiers uitgebloeid en heb je geen zin in lege bakken? Pak in de herfst uit met planten vol kleur! De mooiste toppers zetten we voor je op een rij!

Lees meer...
Bloembollen planten: handig schema voor bloemenzee

September is bloembollen-maand. Wil je je het hele jaar door laten verrassen door de mooiste bloemen? Gebruik dan dit bloembollen-schema.

Lees meer...
Tuintips voor september: de to-do’s!

Met deze tuinklussen in september heb je in het voorjaar weer een bloeiende en groene oase! 

Lees meer...
Tuintips augustus

Het is hoogzomer. Tijd om vakantie te vieren in eigen tuin. Als het niet te warm is kun je tussen het luieren door ook een paar klusjes doen in de tuin, op het balkon of dakterras.

Lees meer...