Nieuws

Tuintips augustus

Het is hoogzomer. Tijd om vakantie te vieren in eigen tuin. Als het niet te warm is kun je tussen het luieren door ook een paar klusjes doen in de tuin, op het balkon of dakterras.

Lees meer...
Help, wéér de buxusrups: pak de nieuwe generatie aan!

Kale buxusstruik? Wat kun je nu nog doen tegen de buxusrups? 

Lees meer...
Hond mee op vakantie? Lees deze 7 handige tips

Neem jij ook je hond mee op vakantie? Check deze handige gadgets voor je viervoeter: van koele oplossingen tijdens snikhete dagen tot een slimme chip – mocht je hond verdwalen.

Lees meer...
Zaai jij ook al voor het najaar? Check deze herfsttoppers

Tassen vol wortels, basilicum en zelfs pepers: het is flink oogsten nu. Wist je dat je ook al aan de slag kunt voor een fijne oogst in het najaar?

Lees meer...
Oogsten maar, en dan…?

Je moestuin puilt vast uit in deze zomermaanden. Oogsten dus! Maar wanneer doe je dat en wat doe je met al die groenten?

Lees meer...
Overleven jouw planten je vakantie? Help je planten een handje

​Hoe zorg je ervoor dat je planten jouw zomervakantie overleven? Check deze slimme survival-tips voor planten binnen en buiten!

Lees meer...
Balkon of tuin op het noorden? Deze planten houden van schaduw!

Een balkon of tuin op het noorden, waar bijna geen plant wil groeien? Geen nood, deze planten houden van schaduw! 

Lees meer...
Is jouw balkon al een relaxplek? Zo doe je dat!

Met deze slimme trucs heb je in een handomdraai je ideale balkontuin, met bloeiende planten en ruimte om aan een tafeltje je kop thee te drinken.

Lees meer...
Schaduw nodig? De perfecte zonwering en parasol voor jouw tuin of balkon

Welke parasol of zonwering is geschikt voor jouw tuin of balkon? Handige oplossingen voor elke ruimte (ook als je weinig ruimte hebt!).

Lees meer...
Gezien in de folder: stoere en strakke vetplanten en grassen!

Vetplanten en grassen vormen samen een uitgekiende combinatie. Doordat de bloemen van deze planten ondergeschikt zijn, draait het hier vooral om krachtig bladvormen en bladkleuren. Samen met stoere mannelijke producten van hout, beton en staal krijg je een complete krachtige sfeer. Deze match is niet alleen visueel aantrekkelijk, ze hebben daarnaast nog een belangrijk voordeel. De planten in deze sfeer zijn stoer, strak en onverwoestbaar. Af en toe een klein beetje water is voldoende om ze te laten stralen in hun eenvoud. Less is more!

Lees meer...