Samen tegen corona, bekijk hier onze maatregelen. + PostNL is momenteel niet zo snel, bestel je Sint en kerstartikelen daarom wat eerder. 

Vandaag geopend van 09:30 t/m 18:00

De mooiste besneeuwde kunstkerstbomen op een rij!

De mooiste besneeuwde kunstkerstbomen op een rij

Ben jij op zoek naar een mooie besneeuwde kunstkerstboom, maar kan je wel wat advies gebruiken? Dan zit je hier op de website van tuincentrum Osdorp goed, want we hebben de mooiste besneeuwde kunstkerstbomen voor je op een rij gezet!

In ons tuincentrum en online wordt een breed scala aan besneeuwde kunstkerstbomen aangeboden, maar om het makkelijk te maken hebben we hieronder een top 3 van besneeuwde kunstkerstbomen voor je samengesteld. Liever gelijk shoppen? Bekijk dan hier ons aanbod besneeuwde kunstkerstbomen online>>>

1. Black Box Chandler tree kunstkerstboom met sneeuw

Besneeuwde kunstkerstboom Black Box Chandler treeBlack Box Chandler tree kunstkerstboom met sneeuw 

Deze mooie Chandler Tree kunstkerstboom met sneeuw van het merk Black Box is door zijn winterse look, goede prijs-kwaliteitverhouding en beschikbaarheid in verschillende hoogtes (185, 215, 230, 260, 305, 365 en 425 cm) terecht een zeer populaire kunstkerstboom. Door gebruikt te maken van verschillende soorten naalden en te variëren in sneeuwdikte heeft deze kunstkerstboom een levensechte winterse look!

De Chandler Tree is voorzien van dit brandveiligheidscertificaat en is door middel van het handige paraplusysteem, zoals te zien in onderstaande video, binnen enkele minuten opgezet en klaar om te worden versierd.

Bekijk de Chandler Tree nu online of kom langs in het tuincentrum >>>

2. Black Box Frosted Stelton Fir besneeuwde kunstkerstboom

Black box frosted stelton Fir besneeuwde kunstkerstboomFrosted Stelton Fir Kunstkerstbomen 

De Frosted Stelton Fir kunstkerstboom van het merk Black Box is door zijn prijs-kwaliteit verhouding en beschikbaarheid in diverse hoogtes (185, 215 en 230 cm) een populaire kunstkerstboom. De Frosted Stelton Fir is voorzien van een subtiel laagje sneeuw, wat de boom een winterse uitstraling geeft. Daarnaast is de Frosted Stelton Fir met en zonder ingebouwde kerstverlichting verkrijgbaar, waardoor hij een mooie tweede plaats verdient. 

Ook is de Frosted Stelton Fir voorzien van een brandveiligheidscertificaat en dus geschikt voor je bedrijf, school of instelling. Daarnaast beschikt De Frosted Stelton Fir over een paraplu opzet systeem zoals in onderstaande video. Voordeel van dit systeem is dat de snoeren van de verlichting stevig blijven zitten. Met de Frosted Stelton Fir kunstkerstboom heb je gegarandeerd een sfeervolle kerst.

Bekijk de Frosted Stelton Fir nu online of kom eens langs in ons tuincentrum >>>

3. Everlands Snowy Nordmann Fir

Snowy Nordmann Fir kunstkerstboom

De Snowy Nordmann Fir kunstkerstboom van het merk Everlands staan bekend om zijn goede constructie en solide ontwerp. Daarnaast heeft de Snowy Nordmann Fir een mooie en natuurlijke uitstraling, waardoor het lijkt alsof de boom rechtstreeks uit een winterlandschap vandaan is gehaald. Met zijn diverse maten (300, 360 en 450 cm) is deze kunstkerstboom de duurste van deze top drie. Niet alle maten zijn online beschikbaar, maar wel degelijk te verkrijgen bij ons in de winkel.

De Snowy Nordmann Fir beschikt overeen paraplusysteem zoals in onderstaande video. Je hoef bij dit systeem alleen de losse delen in elkaar te schuiven en de takken naar buiten te vouwen. Hierdoor staat de boom binnen een handomdraai.

Tot slot beschikt de Snowy Nordmann Fir kunstkerstboom niet over een brandveiligheidscertificaat. Ondanks dat is deze kunstkerstboom een echte eyecatcher tijdens de winterdagen.

Bekijk de Snowy Nordmann Fir nu online of kom eens langs in ons tuincentrum >>>

Zo werkt het paraplusysteem

Onderstaande instructievideo laat kort en duidelijk zien hoe je kunstkerstbomen met het paraplusysteem makkelijk in elkaar zet, zodat je er zo snel mogelijk van kunt genieten!

Op zoek naar een mooi besneeuwde kunstkerstboom? Tuincentrum Osdorp heeft een ruim assortiment

Elk jaar showen wij de mooiste kunstkerstbomen in ons kunstkerstbomenbos. Zo is het mogelijk om het diverse aanbod aan kunstkerstbomen met eigen ogen te bekijken en kom je alvast in de kerstsferen. Kom gerust eens langs bij onze vestiging of bekijk ons aanbod kunstkerstbomen online en laat je verrassen door het grote aanbod!

Wil je meer weten over kunstkerstbomen?

Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven