Momenteel is het erg druk waardoor wij per telefoon minder goed bereikbaar zijn, e-mails proberen wij binnen 5 werkdagen te beantwoorden.

Gecommuniceerde levertijden bij tuinhout en bestrating zijn momenteel slechts indicatief. 

Vandaag geopend van 09:30 t/m 18:00

Top 3 mooiste besneeuwde kunstkerstbomen voor jou op een rij!

  

 

Wil je het liefst de hele kerstperiode genieten van een sneeuwlandschap? Kies dan voor een kunstkerstboom met sneeuw. Besneeuwde kunstkerstbomen zijn bijna niet van een echte te onderscheiden en met de witte sneeuwlaag lijkt het net of de kerstboom rechtstreeks uit het Scandinavische landschap is gehaald.

Daarnaast heb je bij besneeuwde kunstkerstboom geen last van troep door loslatende naalden die je bij een echte kerstboom wel hebt. Hierdoor kun je langer genieten van een mooi versierde kerstboom en van de feeststemming die dit met zich meebrengt.

In ons tuincentrum en online wordt een breed scala aan besneeuwde kunstkerstbomen aangeboden, maar om het makkelijk te maken hebben we hieronder een top 3 van besneeuwde kunstkerstbomen voor je samengesteld:

1. Black Box Chandler tree kunstkerstboom met sneeuw

Chandler kunstkerstbomen 

De Chandler Tree van het merk Black Box is door zijn goede prijs-kwaliteitverhouding en beschikbaarheid in verschillende hoogtes (185, 215, 230 en 260 cm) een populaire besneeuwde kunstkerstboom. Door dat er gebruik is gemaakt van een speciale techniek zal de volumineuze laag kunstsneeuw stevig op de takken blijven zitten, echter met het opzetten van de boom zal ook deze kunstboom wat sneeuw verliezen, maar dit zal nooit ten koste gaan van de uitstraling van de boom.

De Chandler Tree is door middel van het paraplusysteem binnen enkele minuten opgezet en klaar om versierd te worden.

Ben je op zoek naar een mooie besneeuwde kunstkerstboom voor je bedrijf, school of instelling waarbij een brandveiligheidscertificaat verplicht is, in verband met de verzekering? Dan is de Chandler Tree een goede keuze, download hier het brandveiligheidscertificaat.

Bekijk de Chandler Tree nu online of kom eens langs in ons tuincentrum >>>

 

2. Black Box Frosted Stelton Fir besneeuwde kunstkerstboom

Frosted Stelton Fir Kunstkerstbomen 

De Stelton Frosted Fir kunstkerstboom van het merk Black Box is door zijn prijs-kwaliteit verhouding en beschikbaarheid in diverse hoogtes (185, 215 en 230 cm) een populaire kunstkerstboom. De Frosted Stelton Fir is voorzien van een subtiel laagje sneeuw, wat de boom een winterse uitstraling geeft. Daarnaast is de Frosted Stelton Fir met en zonder ingebouwde kerstverlichting verkrijgbaar, waardoor hij een mooie tweede plaats verdient.

De Frosted Stelton Fir beschikt over een paraplu opzet systeem. Dit betekent dat de takken in stevige beugels zitten met daaraan een scharnier. Zodra de boom neergezet wordt, vallen de takken op zijn plaats en vormen ringen van dennengroen. Voordeel van dit systeem is dat de snoeren van de verlichting stevig op zijn plaats blijven.

Ook is de Frosted Stelton Fir voorzien van een brandveiligheidscertificaat en dus geschikt voor je bedrijf, school of instelling. Met de Frosted Stelton Fir kunstkerstboom heeft u een gegarandeerd sfeervolle kerst.

Bekijk de Frosted Stelton Fir nu online of kom eens langs in ons tuincentrum >>>

 

3. Everlands Snowy Nordmann Fir

Snowy Nordmann Fir kunstkerstboom

De Snowy Nordmann Fir kunstkerstboom van het merk Everlands staan bekend om zijn goede constructie en solide ontwerp. Daarnaast heeft de Snowy Nordmann Fir een mooie en natuurlijke uitstraling, waardoor het net lijkt alsof de boom rechtstreeks uit een winterlandschap vandaan is gehaald. Met zijn diverse hoogtes: 300, 360 en 450 cm is deze kunstkerstboom de duurste van deze top drie. Niet alle hoogtes zijn online meer beschikbaar maar wel degelijk te verkrijgen bij ons in de winkel.

De Snowy Nordmann Fir beschikt over een paraplusysteem. Je hoef bij dit systeem alleen de losse delen in elkaar te schuiven en de takken naar buiten te vouwen. Hierdoor staat de boom binnen een handomdraai.

Tot slot beschikt de Snowy Nordmann Fir kunstkerstboom niet over een brandveiligheidscertificaat, des al niet te min is deze kunstkerstboom een echte eyecatcher tijdens de winterdagen.

Bekijk de Snowy Nordmann Fir nu online of kom eens langs in ons tuincentrum >>>

 

Op zoek naar een mooi besneeuwde kunstkerstboom? Tuincentrum Osdorp heeft een ruim assortiment

Elk jaar showen wij de mooiste kunstkerstbomen in ons kunstkerstbomenbos. Zo is het mogelijk om het diverse aanbod aan kunstkerstbomen met eigen ogen te bekijken en kom je alvast in de kerstsferen. Kom gerust eens langs bij onze vestiging of bekijk ons aanbod online en laat je verrassen!

Wil jij alvast weten waar je op moet letten bij het aanschaffen van een kunstkerstboom? Je leest er alles over in ons blogitem; Kunstkerstboom kopen? Dat doe je zo!

Of toch meer geïnteresseerd in welke kunstkerstbomen er zijn voorzien van een brandveiligheidscertificaat? Hier lees je alles over in het volgende blogitem; De mooiste brandveilige kunstkerstbomen met certificaat op een rij!

Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven