Vandaag open van 10:00 - 17:00

Boek jouw tuinontwerp of beplantingsadvies nu online, meer info >

Decoratieve lichtsnoeren

Met decoratieve lichtsnoeren breng je gemakkelijk sfeer aan in je interieur. Aan de lichtsnoeren hangen vaak lampjes in de vorm van kerstballen, sterren of kralen. D...

Lees meer
Filters Sluiten

Aantal lampjes

 - 
Wis selectie

Lengte lichtsnoer in meter

 - 
Wis selectie
€   - 
Wis selectie
11 producten
Vergelijk (0)
Kies weergave:

Lichtsnoeren voor binnen én buiten

Zonder kerstverlichting wordt je huis al snel gehuld in het duister, doordat de dagen korter worden en het weer grauwer. Zorg voor sfeer door decoratieve lichtsnoeren aan te schaffen die niet alleen de binnenkant, maar ook de buitenkant van je huis verlichten. We hebben veel verschillende soorten verlichting in ons assortiment, waaronder:

Het voordeel van batterijverlichting is dat je niet langer hoeft te stoeien met stekkers en stopcontacten, maar altijd en overal verlichting aan kunt brengen. Het enige wat je nodig hebt, zijn een aantal goede batterijen. Dankzij de LED lampjes in onze batterijverlichting gaat deze lang mee. LED lampjes zijn namelijk heel energiezuinig. LED verlichting is zowel voor binnen als voor buiten geschikt. Dus woon jij in Aalsmeer, Hoofddorp, Haarlem of ergens anders in de buurt van Amsterdam en ben je op zoek naar decoratieve lichtsnoeren of andere kerstverlichting? Kom dan eens langs bij tuincentrum Osdorp!

Buiten kerstverlichting

Zoek je naar iets om de buitenkant van je huis te verlichten? IJspegelverlichting is een mooie manier om je huis licht te laten geven. Hang het lichtsnoer aan het randje van het dak of langs je veranda. Heb je niet genoeg aan één lichtsnoer? Kies dan voor koppelbare verlichting die je heel makkelijk aan elkaar kunt vastmaken. Het voordeel hiervan is dat je één adapter en dus ook maar één stopcontact gebruikt. Clusterverlichting bestaat uit een boa van lichtjes waaraan allemaal kleine snoertjes met lampjes zijn verbonden. Hierdoor straalt dit lichtsnoer heel veel sfeer en gezelligheid uit.

Welke verlichting moet ik kiezen?

Er bestaan zoveel verschillende soorten decoratieve lichtsnoeren dat je soms door al die snoeren en lichtjes het bos niet meer ziet. Bepaal eerst of je verlichting voor binnen of voor buiten nodig hebt. In principe is de meeste verlichting voor zowel binnen als buiten geschikt. Maar als je niet buiten met verlengsnoeren aan de slag wilt, is het handig om te kiezen voor batterijverlichting. Kies bovendien voor verlichting met een timer als je bang bent dat je ’s avonds vergeet het licht uit te zetten.

Bepaal daarna of je veel of weinig lampjes wilt en welke kleur de lampjes moeten zijn. Ga je voor warme lichtjes met een gelige gloed of toch voor witte lichtjes? Misschien pak je wel groots uit dit jaar en kies je voor lampjes in alle kleuren van de regenboog! Kies als laatste het type lamp waarmee je je huis wilt verlichten. Er zijn eigenlijk maar twee types: halogeen en LED. De meeste verlichting die je tegenkomt is LED, aangezien dit een stuk zuiniger is dan de ouderwetse gloeilamp. Kom je er toch niet helemaal uit? Kom langs in ons tuincentrum en vraag advies aan een van onze medewerkers. Graag tot ziens bij tuincentrum Osdorp in Amsterdam!

Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven