Vandaag open van 09:30 - 18:00

Verlichte schilderijen

Canvas schilderijen met led-lichtjes vormen een unieke aanvulling op jouw kerstverlichting dit jaar. Ben je een beetje uitgekeken op de lichtsnoeren die je ieder jaar wee...

Lees meer
Filters Sluiten

Aantal lampjes

 - 
Wis selectie
€   - 
Wis selectie
9 producten
Vergelijk (0)
Kies weergave:

Lichtgevend canvas schilderijen op Led verlichting

Een mooi canvas schilderij brengt sfeer in ieder huishouden. Maar wat dacht je van een lichtgevend schilderij? De speciale schilderijen van Osdorp werken met Led verlichting om in het donker voldoende licht uit te kunnen stralen. Een aantal voordelen:

  • Led is energiezuinig;
  • Led straalt een warme, witte gloed uit;
  • Led wordt niet heet;
  • Led gaat lang mee.

Op diverse plekken in het canvas schilderij zie je de led-lampjes schijnen, waardoor het hele schilderij tot leven komt. Kijk toe hoe de kaarsen flikkeren of hoe de lichtjes achter het raam van het besneeuwde huis branden. Maak je keuze uit verschillende kersttaferelen.

Kerstverlichting en kerstversiering in één

Wanneer de dagen weer korter worden en het weer onstuimiger, halen veel mensen hun kerstverlichting uit de kast om het donker tegen te gaan. Kerstbomen worden opgetuigd met gezellige lichtjes en verlichte kerstkransen worden aan deuren gehangen. De canvas schilderijen met ledverlichting van Osdorp maken jouw kerstversiering helemaal compleet. Het schilderij is niet alleen een prachtig ornament voor aan de muur, maar geeft ook nog eens licht wanneer het buiten donker wordt. Hierdoor is het eigenlijk kerstverlichting en -versiering in één! Vul een lege plek aan de muur op met dit lichtgevende schilderij en geniet van de prachtige afbeelding die erop te zien is. Dankzij de levensechte kleuren zullen jouw gasten hun ogen uitkijken.

Bekijk alle verlichte schilderijen tijdens de kerstshow in Amsterdam

Ieder najaar organiseert tuincentrum Osdorp een grote kerstshow waarbij alle soorten kerstversiering en -verlichting zijn uitgestald: van prachtig versierde kerstbomen tot een compleet minikerstdorp. Kom onze canvas schilderijen met ledverlichting bewonderen en vraag gerust om advies aan een van onze medewerkers. Bestel je liever online? Dat kan! Kijk rond in onze webshop, bestel en verwacht je bestelling al binnen twee werkdagen!

Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven