Vandaag open van 09:30 - 18:00

Schaduwdoeken

Een schaduwdoek of zonnedoek is de ideale manier om een schaduwplek in jouw tuin te creëren. Het neemt namelijk geen ruimte op de grond in, zoals een parasol bijvoor...

Lees meer
Filters Sluiten
  • Meer
€   - 
Wis selectie
67 producten
Vergelijk (0)
Kies weergave:

Veel verschillende schaduwdoeken

Wil jij ook een schaduwplek in je tuin, maar geen ruimte op de grond daarvoor inleveren? Dan is een schaduwdoek ideaal. Welke soort schaduwdoek het beste is voor jouw tuin, is afhankelijk van de aansluitmogelijkheden in je tuin en de grootte van de schaduwplek die je wilt creëren. Zo zijn er:

  • Rechthoekige schaduwdoeken;

  • Driehoekige schaduwdoeken;

  • Harmonicadoeken.

Bij ons vind je een ruim aanbod schaduwdoeken van onder andere het kwaliteitsmerk Nesling. De schaduwdoeken van Nesling zijn van zeer goede kwaliteit en zullen daardoor niet snel scheuren en verkleuren! Naast schaduwdoeken hebben wij ook andere vormen van zonwering zoals parasols en rolgordijnen voor buiten.

Hoe moet je een schaduwdoek onderhouden?

Als je eenmaal een schaduwdoek online hebt gekocht, dan is het ook belangrijk om deze goed te onderhouden. Het nodige onderhoud van een schaduwdoek is afhankelijk van het materiaal:

  • Waterdoorlatende schaduwdoeken kun je gemakkelijk schoonmaken met water en een schuurspons;

  • Waterdichte schaduwdoeken hebben een speciale coating, waardoor je iets voorzichtiger moet zijn bij het schoonmaken van het doek. Gebruik een doek en water, maar absoluut geen chemicaliën om het doek schoon te maken;

  • Spray je schaduwdoek zo nu en dan in met een waterafstotende en vuilafstotende spray;

  • Berg je schaduwdoek na het seizoen droog en schoon weer op. Dit doe je bijvoorbeeld met een beschermhoes of door het doek op een droge plek te leggen.

Het onderhoud van je schaduwdoek is belangrijk om ervoor te zorgen dat je er zo lang mogelijk plezier van hebt. Vraag onze medewerkers in ons tuincentrum naar de beste reinigingsmiddelen om jouw schaduwdoek mee te onderhouden.

Schaduwdoek kopen in de buurt van Amsterdam

Op zoek naar een goed schaduwdoek voor jouw tuin of balkon? Dan ben je hier in de webshop van tuincentrum Osdorp in Amsterdam aan het juiste adres! Wij hebben een ruim aanbod schaduwdoeken en accessoires om de schaduwdoeken mee op te hangen. In het tuincentrum kan het aanbod groter zijn dan hier in onze webshop. Wil je een compleet overzicht van ons aanbod? Kom dan zeker een keer langs in ons tuincentrum in Amsterdam nabij Haarlem, Zaandam, Amstelveen, Hoofddorp, Aalsmeer, Diemen en Bloemendaal. Bestel vandaag nog een nieuw schaduwdoek online en laat hem veilig thuisbezorgen of haal hem af bij tuincentrum Osdorp in Amsterdam.

 Volg tuincentrum Osdorp op Facebook voor mooie aanbiedingen, leuke en inspirerende berichten en blijf altijd op de hoogte.

 Volg ons tuinmeubelen pinbord op Pinterest voor de leukste tuindecoratie ideeën.

 Schrijf je in voor de nieuwsbrief met aanbiedingen, aankondigingen van leuke activiteiten en handige tips.

Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven