Vandaag open van 09:30 - 18:00

Cluster kerstverlichting

Clusterverlichting bestaat uit een snoer met heel veel lampjes dicht op elkaar 'geclusterd'. Hierdoor zorg je er direct voor dat jouw kerstboom binnen enkele ogen...

Lees meer
Filters Sluiten

Aantal lampjes

 - 
Wis selectie

Lengte lichtsnoer in meter

 - 
Wis selectie
€   - 
Wis selectie
19 producten
Vergelijk (0)
Kies weergave:

Clusterverlichting bij tuincentrum Osdorp

Clusterverlichting is bij tuincentrum Osdorp verkrijgbaar in verschillende varianten. Denk bijvoorbeeld aan verschillende kleuren lampjes, lengtes, de dichtheid van de lampjes en de kleur van het snoer. Hieronder vind je meer informatie over wat voor jou het beste werkt, maar als je liever persoonlijk advies krijgt van een van onze medewerkers ben je van harte welkom in het tuincentrum. Dus woon jij in Zaandam, Nieuw-Vennep, Diemen of ergens anders in de buurt van Amsterdam? Kom dan eens langs bij tuincentrum Osdorp!

Het voordeel van clusterverlichting

Clusterverlichting bestaat eigenlijk uit heel veel kleine snoertjes met lampjes die samen een ‘boa’ van lampjes vormen. De lampafstand is erg klein, waardoor je optimaal kunt genieten van een grote hoeveelheid lichtjes. Waarom kies je voor clusterverlichting?

  • de vele lampjes geven een vol en fraai effect;
  • de verlichting is geschikt voor binnen en buiten;
  • creatief inzetbaar, bijvoorbeeld om bomen of deuren mee te versieren;
  • er wordt gebruik gemaakt van energiezuinige LED lampjes.

Dankzij de overvloed aan lampjes is clusterverlichting uitermate geschikt voor het versieren van randen van objecten, zoals trapleuningen, boomstammen en houten balken. Maak je geen zorgen over regen of wind: de clusterverlichting is waterdicht en kan dus buiten worden gebruikt. Wanneer je kiest voor clusterverlichting met LED lampjes, kies je voor verlichting die energiezuinig is en daardoor erg voordelig in gebruik is. Daarnaast is de levensduur van LED verlichting vele malen langer dan klassieke gloei- of halogeenlampen.

Zoveel meter clusterverlichting heb je nodig voor je kerstboom

In onderstaande tabel staat precies hoeveel meter snoer je minimaal en maximaal nodig hebt voor een mooi resultaat. Met deze hoeveelheid lichtsnoeren kan je je kerstboom mooi verlichten. Daarnaast kan je zien op hoeveel lampjes je dan ongeveer uitkomt. Het soort kerstverlichting maakt niet uit voor de lengte die je nodig hebt, je wilt tenslotte dat je hele boom versierd is en niet dat je halverwege geen snoer meer overhebt. 

Meet eerst de hoogte van de kerstboom op en bekijk dan hoeveel clusterverlichting er in jouw kerstboom moet komen:

Clusterverlichting (± 160 lampjes per meter)​

Hoogte boom Minimaal Vol Extra Vol
150 cm 12 meter (± 1920 lampjes) 15 meter (± 2400 lampjes) 20 meter (± 3200 lampjes)
180 cm 14 meter (± 2240 lampjes) 20 meter (± 3200 lampjes) 30 meter (± 4800 lampjes)
210 cm 16 meter (± 2560 lampjes) 25 meter (± 4000 lampjes) 35 meter (± 5600 lampjes)
240 cm 20 meter (± 3200 lampjes) 35 meter (± 5600 lampjes) 50 meter (± 8000 lampjes)
300 cm 30 meter (± 4800 lampjes) 50 meter (± 8000 lampjes) 70 meter (± 11200 lampjes)

 

Bezoek onze kerstshow in Amsterdam of bestel online!

Ieder jaar wordt de kerstcollectie tentoongesteld tijdens onze kerstshow in Amsterdam. Voor deze gelegenheid wordt ons tuincentrum omgebouwd tot een waar winterwonderland waar je alle kerstversiering en -verlichting uit ons aanbod kunt bewonderen. Bekijk alle kerstverlichting, waaronder ook onze clusterverlichting, en ontdek de verschillen. Schiet voor advies gerust een van onze medewerkers aan.

Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven