Vandaag open van 09:30 - 18:00

Microcluster kerstverlichting

Microcluster verlichting bestaat uit een gematigde vorm van clusterverlichting. Hierdoor zorg je er direct voor dat jouw kerstboom binnen enkele ogenblikken voorzien is v...

Lees meer
Filters Sluiten

Aantal lampjes

 - 
Wis selectie

Lengte lichtsnoer in meter

 - 
Wis selectie
€   - 
Wis selectie
10 producten
Vergelijk (0)
Kies weergave:

Microclusterverlichting bij tuincentrum Osdorp

Microclusterverlichting is bij tuincentrum Osdorp verkrijgbaar in verschillende varianten. Denk bijvoorbeeld aan verschillende kleuren lampjes, lengtes, de dichtheid van de lampjes en de kleur van het snoer. Hieronder vind je meer informatie over wat voor jou het beste werkt, maar als je liever persoonlijk advies krijgt van een van onze medewerkers ben je van harte welkom in het tuincentrum! Dus woon jij in Amstelveen, Aalsmeer, Bloemendaal of ergens anders in de buurt van Amsterdam? Kom dan eens langs bij tuincentrum Osdorp!

Het voordeel van microcluster verlichting

Microcluster verlichting bestaat uit een x-aantal lampjes die samen een ‘boa’ van verlichting vormen. De lampafstand is gemiddeld tot groot, waardoor je optimaal kunt genieten van een doorsnee hoeveelheid lichtjes. Waarom kies je voor microcluster verlichting?

  • de lampjes geven een prachtig effect;
  • de verlichting is binnen en buiten te gebruiken;
  • creatief inzetbaar, bijvoorbeeld om bomen of deuren mee te versieren;
  • er wordt gebruik gemaakt van energiezuinige led-lichtjes.

Dankzij de overvloed aan lampjes is microcluster verlichting heel geschikt voor het versieren van bijvoorbeeld raamkozijnen, leuningen en bielzen. Maak je geen zorgen over het weer; de microcluster lampjes zijn waterdicht en kunnen dus buiten worden gebruikt. Wanneer je kiest voor microcluster verlichting met led-lampjes, kies je voor verlichting die energiezuinig is en daardoor lang meegaat.

Zoveel meter microcluster verlichting heb je nodig voor je kerstboom

In onderstaande tabel vind je precies hoeveel meter snoer aan microcluster verlichting je minimaal en maximaal nodig hebt. Met deze hoeveelheid lichtsnoer kan je je kerstboom mooi verlichten. Daarnaast staat er bij op hoeveel lampjes je dan ongeveer uitkomt. Het soort kerstverlichting maakt niet uit voor de lengte die je nodig hebt, je wilt tenslotte dat je hele boom versierd is en niet dat je halverwege geen snoer meer overhebt. 

Meet eerst de hoogte van de kerstboom op en bekijk dan hoeveel microcluster verlichting er in jouw kerstboom moet komen:

Microclusterverlichting (± 50 lampjes per meter)

Hoogte boom Minimaal Vol Extra Vol
150 cm 12 meter (± 600 lampjes) 15 meter (± 750 lampjes) 20 meter (± 1000 lampjes)
180 cm 14 meter (± 700 lampjes) 20 meter (± 1000 lampjes) 30 meter (± 1500 lampjes)
210 cm 16 meter (± 800 lampjes) 25 meter (± 1250 lampjes) 35 meter (± 1750 lampjes)
240 cm 20 meter (± 1000 lampjes) 35 meter (± 1750 lampjes) 50 meter (± 2500 lampjes)
300 cm 30 meter (± 1500 lampjes) 50 meter (± 2500 lampjes) 70 meter (± 3500 lampjes)

 

Bezoek onze kerstshow in Amsterdam of bestel online!

Ieder jaar wordt onze kerstcollectie tentoongesteld tijdens onze kerstshow in Amsterdam. Voor deze gelegenheid wordt ons tuincentrum omgebouwd tot een waar winterwonderland waar je alle kerstversiering en -verlichting uit ons aanbod kunt bewonderen. Bekijk al onze kerstverlichting, waaronder ook onze microcluster verlichting, en ontdek de verschillen. Schiet voor advies gerust een van onze medewerkers aan!

Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven