Vandaag open van 09:30 - 18:00

Treecluster kerstverlichting

Met treecluster verlichting zorg je er direct voor dat jouw kerstboom binnen enkele ogenblikken voorzien is van mooie LED lampjes. Treecluster verlichting kan je een...

Lees meer
Filters Sluiten

Aantal lampjes

 - 
Wis selectie

Lengte lichtsnoer in meter

 - 
Wis selectie
€   - 
Wis selectie
9 producten
Vergelijk (0)
Kies weergave:

Treecluster verlichting bij tuincentrum Osdorp

Treecluster kerstverlichting lijkt erg op clusterverlichting. Het verschil zit hem dan ook in het weven van de verlichting. Zo worden er bij treecluster verlichting drie draadjes van de verschillende lampjes aan elkaar ‘gedraaid’, bij clusterverlichting zijn dit er twee. Hierdoor zit er meer ruimte tussen de verlichting dan bij clusterverlichting. Treecluster verlichting is bij tuincentrum Osdorp verkrijgbaar in verschillende varianten. Denk bijvoorbeeld aan verschillende kleuren lampjes, lengtes, de dichtheid van de lampjes en de kleur van het snoer. Hieronder vind je meer informatie over wat voor jou het beste werkt, maar als je liever persoonlijk advies krijgt van een van onze medewerkers ben je van harte welkom in het tuincentrum. Dus woon jij in Amstelveen, Haarlem, Hoofddorp of ergens anders in de buurt van Amsterdam? Kom dan eens langs bij tuincentrum Osdorp!

Het voordeel van treecluster verlichting

Treecluster verlichting bestaat eigenlijk uit heel veel kleine snoertjes met lampjes die samen een ‘boa’ van verlichting vormen. De lampafstand is gemiddeld in vergelijking met andere soorten verlichting, waardoor je optimaal kunt genieten van een gedoseerde hoeveelheid lichtjes. Waarom kies je voor treecluster verlichting?

  • de lampjes geven een mooi effect;
  • de verlichting is geschikt voor binnen en buiten;
  • creatief inzetbaar, bijvoorbeeld om bomen of deuren mee te versieren;
  • er wordt gebruik gemaakt van energiezuinige LED lampjes.

Dankzij de overvloed aan lampjes is treecluster verlichting uitermate geschikt voor het versieren van randen van objecten, zoals trapleuningen, boomstammen en houten balken. Maak je geen zorgen over regen of wind: de treecluster lichtjes zijn waterdicht en kunnen dus buiten worden gebruikt. Wanneer je kiest voor treecluster verlichting met led-lampjes, kies je voor verlichting die energiezuinig is en daardoor lang meegaat.

Zoveel meter treecluster verlichting heb je nodig voor je kerstboom

In onderstaande tabel vind je precies hoeveel treecluster verlichting je minimaal en maximaal nodig hebt. Met deze lichtsnoer kan je je kerstboom mooi verlichten. Daarnaast staat er bij op hoeveel lampjes je dan ongeveer uitkomt. Het soort kerstverlichting maakt niet uit voor de lengte die je nodig hebt, je wilt tenslotte dat je hele boom versierd is en niet dat je halverwege geen snoer meer overhebt. 

Meet eerst de hoogte van de kerstboom op en bekijk dan hoeveel treecluster verlichting er in jouw kerstboom moet komen:

Treeclusterverlichting (± 70 lampjes per meter)

Hoogte boom Minimaal Vol Extra Vol
150 cm 12 meter (± 840 lampjes) 15 meter (± 1050 lampjes) 20 meter (± 1400 lampjes)
180 cm 14 meter (± 980 lampjes) 20 meter (± 1400 lampjes) 30 meter (± 2100 lampjes)
210 cm 16 meter (± 1120 lampjes) 25 meter (± 1750 lampjes) 35 meter (± 2450 lampjes)
240 cm 20 meter (± 1400 lampjes) 35 meter (± 2450 lampjes) 50 meter (± 3500 lampjes)
300 cm 30 meter (± 2100 lampjes) 50 meter (± 3500 lampjes) 70 meter (± 4900 lampjes)

 

Bezoek onze kerstshow in Amsterdam of bestel online!

Ieder jaar wordt onze kerstcollectie tentoongesteld tijdens onze kerstshow in Amsterdam. Voor deze gelegenheid wordt ons tuincentrum omgebouwd tot een waar winterwonderland waar je alle kerstversiering en -verlichting uit ons aanbod kunt bewonderen. Bekijk al onze kerstverlichting, waaronder ook onze treecluster verlichting, en ontdek de verschillen. Schiet voor advies gerust een van onze medewerkers aan.

Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven