Vandaag open van 10:00 - 17:00

Kattenluiken & omheining

Ben jij op zoek naar een kattenluikje of een omheining? Dan zit je goed bij tuincentrum Osdorp in Amsterdam! Wij hebben kattenluikjes in verschillende kleuren en maten, m...

Lees meer
Filters Sluiten
€   - 
Wis selectie
4 producten
Vergelijk (0)
Kies weergave:

Kattenluikjes en omheiningen bij tuincentrum Osdorp

Bij tuincentrum Osdorp in Amsterdam verkopen wij verschillende soorten kattenluikjes en omheiningen. In het wit of in houtkleur, met infrarood of met magneetwerking. Woon jij in Diemen, Aalsmeer of een andere plaats in de buurt van Amsterdam? Kom dan eens langs bij tuincentrum Osdorp en bekijk het hele assortiment! Onze collega's op de dierenafdeling helpen je graag verder.

Ruim aanbod katten luikjes online verkrijgbaar

Als je liever snel online bestelt dan zit je op deze pagina goed! Maar er is natuurlijk meer. Ben je nog op zoek naar een bijpassende halsband voor je kat? Kijk dan ook eens bij de riemen, tuigjes & halsbanden!

Leuke aanbiedingen, tips en inspiratie opdoen?

Op onze sociale media kanalen komen regelmatig inspirerende items en posts voorbij. Daarnaast vind je hier ook leuke acties en aanbiedingen!

Inspirerende Pinterest pagina met bestratingsvoorbeelden van beton. Volg tuincentrum Osdorp op Pinterest voor de leukste ideeën en inspiratie voor huis en tuin.

Nieuwsbrief met goede tips voor bestrating in je tuin in Amsterdam, Haarlem, Hoofddorp en Amstelveen  Schrijf je in voor de nieuwsbrief met aanbiedingen, aankondigingen van leuke activiteiten en handige tips.

 

Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven