Vandaag open van 10:00 - 17:00

Lemax Accessoires

Lemax accessoires geven je kerstdorp net dat beetje extra allure. Laat je dorp stralen in de duisternis met een lichtgevende kerstboom en een gezellig kampvuur of voeg wa...

Lees meer
Filters Sluiten
  • Meer
  • Meer
€   - 
Wis selectie
175 producten
Vergelijk (0)
Kies weergave:

Zet uw kerstdorp in de spotlights met stralende Lemax accessoires

Als het buiten donker is, doen we binnen lichtjes aan om een gezellige sfeer te creëren. Maak ook jouw kerstdorp tot een knus geheel met de lichtgevende accessoires van Lemax. Een greep uit het aanbod:

  • Lemax Multi-color fireworks;
  • Lemax Camp fire;
  • Lemax New majestic christmas tree;
  • Lemax Gas lantern street lamp s/8.

Het vuurwerkscherm is beschikbaar in verschillende kleuren, waaronder rood, wit en veelkleurig. Als u niet houdt van de harde knallen van echt vuurwerk, biedt het vuurwerk van Lemax een mooi alternatief. Ook het kampvuur heeft een intiem effect, waardoor je dorp zal stralen in het donker. Een kerstboom zorgt daarnaast voor een echte kerstsfeer. Kies voor een boom met gele lampjes of een boom met lichtjes in alle kleuren van de regenboog. Wil je jouw verzameling de uitstraling geven van een echt dorp? Zet dan hier en daar wat lantaarnpalen neer met een antieke aanblik. Afhankelijk van het type zijn de lantaarns verkrijgbaar in sets van 2, 4 of 8 stuks. De lichtgevende Lemax accessoires brengen je dorp tot leven.

Laat het sneeuwen in je kerstdorp!

I’m dreaming of a white Christmas… Met Lemax komt deze droom gegarandeerd uit! Met de besneeuwde Lemax accessoires laat je het sneeuwen in je kerstdorp. De Lemax Cold creek bridge is bezaaid met een dun laagje sneeuw en ook de takken van de bomen zijn helemaal wit geworden. Met de Lemax Mirror lake en Skating rink ben je daarnaast verzekerd van voldoende schaatsgelegenheid. Laat de inwoners van je kerstdorp rondjes schaatsen en spelen in de sneeuw. Maak gebruik van losse accessoires als Lemax Snow display platform en Lemax Little stone steps om je kerstdorp precies zo in te richten als je in gedachten hebt. De Lemax accessoires zijn voor alle soorten kerstdorpen te gebruiken. Combineer dus naar hartenlust om de door jou gewenste sfeer neer te zetten. Bestel je accessoires gemakkelijk via de webshop van Tuincentrum Osdorp.

 

Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven