Vandaag open van 10:00 - 17:00

Twinkly, app gestuurde kerstverlichting

Twinkly, de technologische evolutie op het gebied van kerstverlichting! Via de Twinkly app op je smartphone (iOs of Android) stuur je deze kerstverlichting eenvoudig aan en creëer je de mooiste animaties.

  • Gratis Twinkly app voor IOS en Android om jouw kerstverlichting mee aan te sturen. 
  • Twinkly is geschikt voor binnen en buiten (IP44 waterdicht).
  • Stuur kerstverlichting aan met Google Assistant, Amazon Alexa of Apple HomeKit (niet op alle producten).
  • De mapping-technologie maakt Twinkly kerstverlichting echt magisch. De app kan de positie van elke LED detecteren met de camera op je smartphone waarna deze direct zijn aan te sturen.

Bekijk de video voor meer informatie of lees ons blogitem 'Alles wat je moet weten over Twinkly kerstverlichting'. Weet jij al hoe het werkt? Bekijk dan hier een deel van ons assortiment of kom langs bij tuincentrum Osdorp in Amsterdam!

Filters Sluiten
  • Meer

Lengte lichtsnoer in meter

 - 
Wis selectie
€   - 
Wis selectie
17 producten
Vergelijk (0)
Kies weergave:

Twinkly kerstverlichting bij tuincentrum Osdorp

Bij tuincentrum Osdorp in Amsterdam vind je de mooiste Twinkly kerstverlichting om je huis en tuin met kerst helemaal te personaliseren! Denk bijvoorbeeld aan een mooie kerstkrans met Twinkly verlichting, een vlaggenmast kerstboom of juist de welbekende lichtsnoeren. Op onze kerstverlichting afdeling in het tuincentrum is een heel plein ingericht met Twinkly kerstverlichting, om je met een ware "show" te laten zien wat er allemaal mogelijk is. Dus woon jij in Amstelveen, Haarlem, Bloemendaal of ergens anders in de buurt van Amsterdam, kom dan eens langs bij tuincentrum Osdorp!

Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven