Vandaag open van 09:30 - 18:00

Lemax Kersthuisjes

Lemax kersthuisjes vertellen ieder een verhaal op zich. Wanneer je een kersthuisje koopt, koop je dus eigenlijk veel meer dan dat. Bouw je eigen kerstdorp, comp...

Lees meer
Filters Sluiten
  • Meer
  • Meer
€   - 
Wis selectie
306 producten
Vergelijk (0)
Kies weergave:

De Lemax kerstdorpen

Ook dit jaar zijn er aan alle kerstdorpen weer nieuwe huisjes en figuren toegevoegd. Maak je keuze uit een van de onderstaande dorpen en vul je kerstdorp aan: 

De suikerzoete huisjes van Sugar ‘n’ Spice

Lemax Sugar 'n' Spice is een uniek kerstdorp van Lemax waarin alles mogelijk is. Het hele dorp is namelijk gemaakt van suikergoed. De muren van de huisjes zijn gemaakt van peperkoek, de pilaren van zuurstokken en de daken zijn bedekt met glazuur. Ondertussen zijn de inwoners geen echte mensen, maar peperkoekmannetjes. De Sugar ‘n’ Spice collectie is erg populair. De meest gekochte Lemax kersthuisjes uit deze collectie zijn:

  • Lemax The pink macaroon motel s/2;
  • Lemax The candy shop;
  • Lemax Stephanie’s sweet shoppe;
  • Lemax Meringue manor;
  • Lemax Gingerbread house.

Het dak van de Lemax The candy shop is gemaakt van stukken chocola en daarbovenop prijken allerlei soorten snoepjes, zoals winegums en lolly’s. Ook Lemax Stephanie’s sweet shoppe is vrolijk aangekleed. Er ligt sneeuw op de daken en achter het raampje hangen kerstballen. Lemax The pink macaroon motel is er speciaal voor alle macaron liefhebbers. Deze luchtige koekjes zijn een lekkernij uit Frankrijk waar je in dit hotel naar hartenlust van kunt genieten. De macaron op het dak lijkt zo echt dat je hem wel op zou kunnen eten. De verlichting van de verschillende huisjes maakt het tot een gezellig geheel.

Wintersporten in Vail Village

In Vail Village is het elke dag een gezellige drukte van wintersporters. De Lemax kersthuisjes in deze collectie bieden jong en oud een plek om na het sporten lekker uit te rusten. Drink gezellig een kopje glühwein in Lemax The red moose bar of neem nog wat extra skilessen in Lemax The summit ski school. Ook huisdieren kunnen rekenen op een warm verblijf in Lemax Alpine lodge pet retreat. Breid je kerstdorp uit met de vele leuke kersthuisjes uit Vail Village of bekijk een andere collectie. Bestel je kersthuisjes eenvoudig via de webshop van Tuincentrum Osdorp!

 

Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven