Vandaag open van 09:30 - 18:00

Black Box Frasier: de beste kunstkerstboom uit de test

Ben je op zoek naar de allerbeste en meest echt-lijkende kunstkerstboom? Lees dan snel verder waarom je volgens het AD met de Black Box Frasier de aller beste kunstkerstboom in huis haalt.

Wat is de beste kunstkerstboom?

Deze vraag heeft het AD ook geprobeerd te beantwoorden in hun uitvoerige test. Hierbij hebben ze gekeken naar verschillende eigenschappen zoals hoe natuurlijk de kunstkerstboom oogt, hoe makkelijk is hij op te zetten en af te breken en hoe brandveilig zijn de bomen. De uitkomst van het onderzoek: de Black Box Frasier is de beste kunstkerstboom. Dit is wat het testpanel over de boom heeft te zeggen:

"De meest natuurlijk ogende kerstboom van de test. Met afstand de favoriet van de boswachter. Zet deze boom in een bos neer en de meeste mensen hebben niets door. Als we streng zijn, moeten we zeggen dat de top niet helemaal natuurgetrouw is, dat is eigenlijk gewoon een zijtakje. Maar met zijn mooie stam, echt lijkende takken die ook mooi verdeeld zijn is deze Frasier zijn prijs zeker waard. Hulde." (Bron: AD.nl)

Black Box Frasier kunstkerstboom

De brandveilige Frasier kunstkerstboom wordt ook door de consument als favoriet ervaren. Dit komt niet alleen door zijn natuurlijke vorm, maar ook door de verschillende nuances in groen. Hierdoor is de kerstboom mooi te decoreren en is het de ideale boom om jouw huis of kantoor in kerstsfeer te brengen. De Frasier kerstboom heeft een paraplusysteem en is hierdoor makkelijk op te bouwen. Kies voor gebruiksgemak en duurzame kwaliteit met de Frasier kunstkerstboom. De Frasier heeft stevige voorgevormde takken die niet van echt zijn te onderscheiden. Het uiteinde van deze kunststof takken wordt in mallen gevormd en hebben daardoor hetzelfde model als een echte dennentak. Voordeel van deze stevige voorgevormde takken is dat je ze niet hoeft uit te vouwen, ze blijven altijd mooi in model en geven de boom zijn karakteristieke uitstraling.

 

De Fraserspar in het echt

De Fraserspar in het echt

De Frasier kunstkerstboom

De Frasier kunstkerstboom

Een Frasier kunstkerstboom voor elk huis

Een ander voordeel aan de Frasier kunstkerstboom is dat hij in verschillende soorten en maten is te krijgen. Zo kan je kiezen uit hoogtes van 155 tot en met 260 centimeter voor de echte liefhebbers. Daarnaast is er keuze uit de groene en groenblauwe variant. Tot slot kan je ook nog kiezen voor een Frasier kunstboom met ingebouwde LED-verlichting. Dat is niet alleen erg makkelijk, maar ook nog eens voordelig en energie-zuinig!

Welke Frasier kerstboom wil jij hebben?

Ontdek ons tuincentrum

Bekijk het aanbod kunstkerstbomen online of in het bomenbos bij tuincentrum Osdorp in Amsterdam

Bekijk het volledige assortiment Black Box kunstkerstbomen nu online of kom langs in ons tuincentrum in Amsterdam waar elk jaar een bomenbos wordt aangelegd met ons volledige assortiment aan kunstkerstbomen. Zo is het mogelijk om het diverse aanbod aan kunstkerstbomen met eigen ogen te bekijken en kom je alvast in de kerstsferen.

Wil je meer weten over kunstkerstbomen?

 Volg ons op Pinterest voor de leukste tuin-ideeën.

 Schrijf je in voor de nieuwsbrief met aanbiedingen, aankondigingen van leuke activiteiten en handige tips.

Aanbevolen producten

Gerelateerde items

tuintips
Tips tuincentrum Osdorp februari

Februari, kamerplanten en interieur staan nog volop in de spotlights, maar het is hoog tijd om na te denken over je tuinplannen voor het komende jaar. Ook kunnen/moeten er alvast wat kleine klusjes worden opgepakt voor een goede start van het nieuwe tuinseizoen, zoals het strooien van tuinkalk en het snoeien van heesters. 

Lees meer...
tuintips
Je tuin ontwerpen? Met deze tips bereik je het beste resultaat :)

Wil jij komend jaar je tuin opknappen? Volg dan onze tips en voor je het weet heb je een prachtig tuinontwerp en kan je aan de slag!

Lees meer...
tuintips
Tips tuincentrum Osdorp januari

Januari, de kerstboom is de deur uit maar met een mooie kamerplant vul je de lege ruimte snel weer op. Daarnaast is januari bij uitstek de maand om nieuwe tuinplannen te maken en zaden te bestellen. Dit en nog veel meer handige tuin- en interieurtips lees je hier in de tips van tuincentrum Osdorp! Sommige tips zijn in diepte voor je uitgewerkt, klikt erop om er meer over te lezen! 

Lees meer...
Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven