Vandaag open van 09:30 - 18:00

Kerstboomversiering, dit is trendy in 2021!

De kerstshow is inmiddels al lang geopend en erg drukbezocht! Heb jij nog niet de mogelijkheid gehad om langs te komen in ons tuincentrum in Amsterdam, maar ben je wel erg benieuwd naar de kersttrends van dit jaar? Lees dan vooral verder, in dit blog laten we alles aan je zien. En hopelijk ben je daarna zo geïnspireerd dat je toch snel een bezoekje komt brengen.

Christmas Classics kersttrend 2021

Christmas Classics kersttrend 2021

Christmas Classics is de meest traditionele kersttrend van 2021 waar kerstballen en kerstversiering in de traditionele kleuren rood, groen en goud worden gecombineerd met parelwit voor de meest herkenbare kerstsfeer. Ook kerstpoppen, rendieren en notenkrakers mogen hier natuurlijk niet bij ontbreken!

Bright Luxury kersttrend 2021

Bright Luxury kerstthema 2021 tuincentrum Osdorp Amsterdam

Bij kersttrend Bright Luxury draait alles om lichte en luxe aspecten waar wit, parel, zilver en goud zorgen voor een frisse en sprankelende kerstsfeer.

Stylish Nature kersttrend 2021

Styling Nature kersttrend 2021 in kerstshow tuincentrum Osdorp Amsterdam

Stylish Nature brengt een ode aan alles wat de natuur voortbrengt met kerstballen en kerstversiering in kleuren groen, bruin, goud en amber die zorgen voor een sfeervolle basis. Combineer dit met mooie vazen, pluimen en windlichten voor een natuurlijke en Scandinavische kerstsfeer.

Magical Love kersttrend 2021

Magical Love kerstthema 2021

Magical Love is de meest zachte en romantische kersttrend van 2021 waar kerstballen en kerstversiering in de kleuren parel, roze, magnolia en terra bruin zorgen voor een romantische kerstsfeer.

Warm Glow kersttrend 2021

Warm Glow, de kersttrend van 2021 bij tuincentrum Osdorp

Warm Glow is de hippe kersttrend van 2021 waar kerstballen en kerstversiering in aardetinten zoals: camel-, terra- en donkerbruin worden gecombineerd met wolwit, goud en zwart voor een warme en moderne kerstsfeer.

Opvallende kerstboom-ornamenten

Kerstboomversiering, de trends van 2021!

Een andere trend die we dit jaar omarmen is het gebruik van opvallende en komische kerstboom-ornamenten. Met de glazen ornamenten van bijvoorbeeld Vondels kan je allerlei voorwerpen toevoegen aan je kerstboomversiering. Zo passen de gouden champagneflessen perfect bij Bright Luxury of kies als grapje voor een tijger in je kerstboom in de stijl van Stylish Nature. Of ga voor de leukste Disney figuren met de prachtige kerstboom-ornamenten van Kurt S. Adler.

Baby's First Christmas

Vier jij dit jaar kerst voor het eerst met een baby? Dan is deze trend helemaal voor jou. Wat is er nou leuker dan om even stil te staan bij je baby's eerste kerst met een uniek kerstboom-ornament. Wij hebben verschillende leuke ideeën voor je bij elkaar gezet in de categorie My First Christmas. Zoek je nog meer leuke kerstboomversieringen speciaal voor kinderen? In ons blog geven we heel veel tips voor kerstboomversieringen voor kinderen!

Wil je meer nieuws of inspiratie?

 Volg ons op Pinterest voor de mooiste inspiratie voor planten binnen en buiten

 Schrijf je in voor de nieuwsbrief met aanbiedingen, aankondigingen van leuke activiteiten en handige tips.

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

barbecues
Kamado barbecue kopen? Lees eerst deze aankooptips!

De echte barbecue-experts gaan natuurlijk voor een kamado barbecue. Maar, welke soorten zijn er dan en wat heb je nodig?

Lees meer...
tuinhout
Tips en inspiratie voor een overkapping :)

Zit je te denk aan een overkapping? Lees dan deze handige tips en bekijk inspirerende voorbeelden! 

Lees meer...
tuinplanten
Tuinontwerp: tips en advies bij beplanting

Ben je bezig met je tuinontwerp en wil je veel groen toevoegen? Lees dan snel verder voor onze tips en advies!

Lees meer...
Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven