Vandaag open van 09:30 - 18:00

De mooiste kerstboomversieringen voor kinderen

De kerstshow is geopend en daarmee is het kerstseizoen dit jaar weer officieel begonnen. En wat is er nu leuker dan deze kerstvreugde met je kind(eren) te delen! Kerst is bij uitstek de tijd om met de familie bij elkaar te komen rondom de kerstboom. We hebben de allermooiste kerstboomversieringen voor kinderen voor je verzameld zodat jij jouw kind extra goed kan betrekken bij het kerstfeest dit jaar. Als je kinderen de kerstboomversieringen leuk vinden, vinden ze het ook leuker om te helpen met de kerstboom te versieren.

Vondels Nijntje kerst ornamenten tuincentrum Osdorp

Vondels Nijntje glazen kerst ornamenten

Het is dit jaar makkelijker dan ooit om je kind bij kerst te betrekken. Met de prachtige kerstornamenten van Vondels zit er vast wel iets bij wat jouw kind leuk vindt. Wat dacht je bijvoorbeeld van de bekende Nijntje van Dick Bruna? Dit schattige konijntje is verkrijgbaar in talloze schattige jurkjes.

Kurt S Adler Disney kerst ornamenten tuincentrum osdorp

Kurt S Adler Disney kerst ornamenten

Of is jouw kind meer een fan van alles wat met Disney te maken heeft? In dat geval biedt de Kurt S Adler Disney collectie uitkomst! Of het nu gaat om Mickey Mouse en Pluto, Elsa en Olaf of Winnie de Poeh en Teigetje bij tuincentrum Osdorp vind je het allemaal! De details in deze ornamenten zijn adembenemend en zullen menig kinderhart veroveren. Bijkomend voordeel is dat deze ornamenten van kunststof zijn gemaakt!

Een stressvrije kerst

Vind je het misschien toch wat spannend met kostbare glazen kerst ornamenten en ravottende jonge kinderen in huis? Kijk dan eens bij onze collectie met onbreekbare kerstballen. Deze kun je met een gerust hart op de grond laten vallen. Dat maakt het kerstfeest wel weer wat meer ontspannen als je je geen zorgen hoeft te maken om glasscherven. 

Start een kersttraditie met je kind

Je hebt misschien al jaren dezelfde tradities met je partner, maar wat is er nu leuker dan om nieuwe tradities met je kind te starten. Zo kun je bijvoorbeeld elk jaar samen met je kind 1 speciale kerstbal uitzoeken. Vervolgens mag je kind elk jaar zijn nieuwe kerstbal zelf in de kerstboom hangen en na verloop van tijd heeft hij een mooi setje met eigen kerstboomversieringen én leuke herinneringen!

Wil je meer nieuws of inspiratie?

 Volg ons op Pinterest voor de mooiste inspiratie voor planten binnen en buiten

 Schrijf je in voor de nieuwsbrief met aanbiedingen, aankondigingen van leuke activiteiten en handige tips.

Aanbevolen producten

Gerelateerde items

tuintips
Tips tuincentrum Osdorp december

Buiten is het donker en de bomen hebben hun blad verloren. We zijn druk met de voorbereidingen voor de feestdagen en maken het binnen graag zo gezellig mogelijk. Tussendoor is er ook nog het een en ander te doen in de tuin, op het terras en balkon. We geven je graag tips voor de decembermaand.

Lees meer...
Alle blogs
Tips tuincentrum Osdorp november

Het herfstweer is als vanouds uitermate grillig, net als de temperatuur die dan weer piekt en dan weer daalt. Maar op een windstille, droge dag kun je nog allerlei praktische klusjes doen om de tuin, het terras en balkon herfstbestendig, fleurig en sfeervol te maken.

Lees meer...
kerstdorp
Efteling minidorp tuincentrum Osdorp 2023

Het LuVille Efteling minidorp staat ook dit jaar weer te stralen in tuincentrum Osdorp. Als jij een echte Efteling fan bent, dan wil je natuurlijk alle LuVille Efteling miniaturen verzamelen! In deze blog laten wij jou ons Efteling minidorp zien!

Lees meer...
Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven