Vandaag open van 09:30 - 18:00

Het kerstdorp bij tuincentrum Osdorp in 2020

Het kerstdorp bij tuincentrum Osdorp in 2020

Het Lemax kerstdorp van 2020 bij tuincentrum Osdorp in Amsterdam is weer een feit, in samenwerking met Lemax Nederland is het ook dit jaar weer gelukt om een prachtig kerstdorp, met vrijwel alle Lemax items uit het assortiment, neer te zetten!

Lemax kerstdorp 2020 COVID-19 maatregelen

De opzet van het kerstdorp is dit jaar iets anders dan normaal, zo hangt er wel een skigondel boven het kerstdorp maar zal deze niet worden gebruikt omdat wachtrijen voor de skilift nu niet wenselijk zijn en de onderlinge afstand in de lift niet is te waarborgen. Ook is de kerstverlichting verplaatst zodat de paden rondom het kerstdorp en tussen de Lemax schappen ruimer zijn geworden, waardoor het makkelijker is geworden om onderling afstand te houden en de 1,5 meter maatregel na te leven. 

Kan jij je het risico van een bezoek aan het tuincentrum niet permiteren? Shop je kerstdorp artikelen dan veilig online in onze webshop>>> of kom gezellig langs in het tuincentrum om het kerstdorp van 2020 met je eigen ogen te beworderen.

Het kerstdorp bij tuincentrum Osdorp in 2020

Het kerstdorp is ongeveer 165 m2 groot en is opgebouwd uit meer dan 300 mooi verlichte kersthuisjes, 550+ Lemax kerstdorp figuren en de mooiste accessoires om je kerstdorp volledig mee aan te kleden. Naast het grote kerstdorp zijn er dit jaar vier aparte minidorpen opgebouwd, een klein algmeen kerstdorpje een Lemax Spooky Town griezeldorp, een kermis en een Luville Efteling dorp. Deze kleine dorpen laten goed zien hoe je ook op een kleiner oppervlak een compleet minidorp kunt bouwen!​

Foto’s Lemax miniatuur kerstdorp 2020

Beelden zeggen meer dan duizend woorden dus daarom hebben we hier alvast een kleine fotorapportage van het Lemax miniatuur kerstdorp bij ons in het tuincentrum:

Lemax Carnival in kerstdorp tuincentrum Osdorp 2020Lemax kerstdorp Osdorp 2020 met trein

Lemax Santa's Wonerland trein in Kerstdorp 2020 tuincentrum OsdorpHet kerstdorp bij tuincentrum Osdorp 2020 is geopend

Waterval in minidorp tuincentrum Osdorp 2020Echte water in minidorp tuincentrum Osdorp Amsterdam

Kerstdorp tuincentrum Osdorp in Amsterdam 2020

Kersthuisje.nu de Lemax webshop van tuincentrum Osdorp

Wist jij dat wij een aparte Lemax website hebben om alle kerstdorp fans van Nederland een optimale shopervaring te bieden? Op Kersthuisje.nu vind je het volledige Lemax assortiment op een overzichtelijke website. Koop je Lemax artikelen voor een betere shopervaring daarom op Kersthuisje.nu met de service die je van tuincentrum Osdorp bent gewend!

Ben jij een echte fan van Lemax of kerstdorpen in het algemeen? Dan is een bezoekje aan tuincentrum Osdorp in Amsterdam zeker de moeite waard! We zijn benieuwd wat je ervan vindt! 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

barbecues
Kamado barbecue kopen? Lees eerst deze aankooptips!

De echte barbecue-experts gaan natuurlijk voor een kamado barbecue. Maar, welke soorten zijn er dan en wat heb je nodig?

Lees meer...
tuinhout
Tips en inspiratie voor een overkapping :)

Zit je te denk aan een overkapping? Lees dan deze handige tips en bekijk inspirerende voorbeelden! 

Lees meer...
tuinplanten
Tuinontwerp: tips en advies bij beplanting

Ben je bezig met je tuinontwerp en wil je veel groen toevoegen? Lees dan snel verder voor onze tips en advies!

Lees meer...
Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven