Vandaag open van 09:30 - 18:00

De leukste Lemax kersthuisjes van 2018!

De leukste Lemax kersthuisjes van 2018!

Lemax kerstdorp item nieuw in 2018Lemax biedt ook in 2018 weer fascinerende tafereeltjes in hun winter-wereld. Welke kersthuisjes mag je echt niet missen? De opvallende hoogtepunten van 2018!

Al gehoord van Caddington village, Harvest Crossing, Vail Village en Jukebox Junction? Of van Santa’s Wonderland? Het zijn enkele leuke kerstdorpen uit de Lemax collectie, elk met een eigen sfeer. 

Jukebox Junction brengt je terug naar de jaren vijftig met stijlvolle auto’s, gezellige etentjes, de milkshakes, de jukebox en rock ’n roll. Met Caddington Village ga je terug naar de Victoriaanse tijd. Hier vind je met sneeuw bedekte snoezige Engelse huisjes, kerkjes en winkeltjes. Ga je liever voor iets sportiever? Dan is Vail Village het kerstdorp voor jou! Dit dorp is geïnspireerd op het leven in het winterse Colorado in Amerika. Hier vind je ski-hutten, leuke cafés en Lemax figuren verwikkeld in sneeuwgevechten. In totaal zijn er momenteel negen verschillende Lemax kerstdorpen verkrijgbaar. Je vindt ze allemaal op kersthuisje.nu.

 

Nieuw in 2018: Lemax Reindeer grooming barn voor glanzend rendieren in je kerstdorp

Elk jaar duiken er weer een aantal opvallend kersthuisje op. Dit jaar bijvoorbeeld in het Santa’s Wonderland kerstdorp. Deze plek ligt rond de Noordpool en dat brengt veel magie met zich mee. Zo heb je een heuse ‘rendieren-wasstraat’. De rendieren staan keurig in de rij om gewassen en geknipt te worden. De dieren hoeven niet te wandelen, al vliegend kan het werk ook worden gedaan. Ook nieuw: de werkplaats van de elfen, daar zijn ze druk bezig met het maken van cadeaus.

Lemax Spooky Town, vanaf 2019 ook bij tuincentrum Osdorp!

Wie het Lemax kerstdorp bij ons in het tuincentrum bekijkt, zal enkele opvallende creaties zien. Zo is zelfs tuincentrum Osdorp in het miniatuur kerstdorp van 2018 terug te vinden. Voor het eerst is ook ‘Spooky Town’ te zien bij het kerstdorp in ons tuincentrum. Hier vind je skeletten die driftig heen en weer schommelen en geraamtes die een ‘sfeervol’ orkestje vormen. Je kunt er een Halloween museum bezoeken, een drankje drinken in een horror-café en ook zombies ontbreken niet in dit dorp. 

Lemax Bell's gourmet popcorn factory

Ook een ‘must-see’ is de Popcorn Fabriek. Deze fabriek is weliswaar uit 2017, maar is ook nu nog een opvallende verschijning. Pipeschuimballetjes schieten in een toren in de fabriek omhoog, alsof het echte popcorn is. Boven op het dak staat een grote bak met popcorn en in de fabriek zie je blikken met popcorn op de lopende band voorbij komen. 

Lemax Sugar 'n' Spice 

In de Lemax-wereld vind je niet alleen mensen. Ook koekenmannetjes- en vrouwtjes krijgen de ruimte met hun huisjes en winkeltjes van snoep, vaak bedenkt met room. Zij leven in hun ‘Sugar ’n Spice’ wereld, speciaal voor jou gemaakt, zodat jij je hieraan kunt verlekkeren. En het is ook nog eens grappig. De chocolaterie bestaat uit meerdere soezen bedekt met chocola, de Meringue Manor uit, jawel, meringue. Tuigen de koekenmannetjes een kerstboom op, dan weet je zeker dat ook de kerstboom van koek is. Net als de slee van de kerstman. De koekenmannetjes hebben kennelijk weinig last van de kou, want je vindt een paar zelfs in het zwembad. 

Kortom, voor welke sfeer je ook kiest: Lemax heeft het! Wil je nog meer zien van de Lemax-wereld in ons tuincentrum? Bekijk dan onderstaande video's en kom langs bij ons in het tuincentrum in Amsterdam! 

De afdeling met kerstdorp artikelen bij tuincentrum Osdorp 2018

Timelaps opbouw Lemax kerstdorp tuincentrum Osdorp 2018

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

barbecues
Kamado barbecue kopen? Lees eerst deze aankooptips!

De echte barbecue-experts gaan natuurlijk voor een kamado barbecue. Maar, welke soorten zijn er dan en wat heb je nodig?

Lees meer...
tuinhout
Tips en inspiratie voor een overkapping :)

Zit je te denk aan een overkapping? Lees dan deze handige tips en bekijk inspirerende voorbeelden! 

Lees meer...
tuinplanten
Tuinontwerp: tips en advies bij beplanting

Ben je bezig met je tuinontwerp en wil je veel groen toevoegen? Lees dan snel verder voor onze tips en advies!

Lees meer...
Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven