Vandaag open van 09:30 - 18:00

Check deze leuke kerst-gadgets van 2017!

Tags:
Check deze leuke kerst-gadgets van 2017!

Wat zijn de leukste kerst-gadgets van 2017? De meest originele producten op een rij!

 

* Light app: regel je kerstboom met je telefoon

Wat je echt niet mag missen, is de Light app! Met deze app bedien je je kerstboomverlichting met je telefoon. Wil je dat de kerstboom aan is als je terugkomt van je werk? Met de timer in de app is dat zo geregeld. Daarmee stel je ook in wanneer de verlichting uit moet.

Met de app kun je zelfs regelen hoe je kerstboom verlicht moet worden. Hou je van knipperlichtjes? Of meer zacht gloeiende verlichting? Of van licht dat van zwak steeds sterker wordt? Het kan allemaal: er zijn acht verschillende programma’s. Leuk om uit te testen! Ook kun je de verlichting dimmen. Heb je meer verlichting in je huis? Dan kun je deze ook toevoegen en bedienen met deze app. Let op: het moet wel verlichting uit dezelfde serie zijn. Handig als je bijvoorbeeld ook in je tuin verlichting hebt. De Light app is verkrijgbaar voor de iPhone en Android en werkt op bluetooth.

Bekijk de kerstverlichting met app bediening online in onze webshop >>>

 

 

* Ga voor mini-lights

Ruim baan voor je creativiteit met het grote aanbod aan mini-lights! Het is de ab-so-lu-te trend van dit moment. Miniledjes verwerkt in ijzerdraad, in vlas, gecombineerd met sterretjes, bollen, hartjes. Deze minilights verwerk je in een handomdraai door je eigen gemaakte kerstdecoraties – en geven zelfs je vaste kamerplanten opeens die gezellige uitstraling!

 

* Laserprojector: overal sterren

Pak jij elk jaar uit met ook kerstverlichting voor buiten? Het bevestigen van verlichting op hoge muren of schuttingen is best een klus. Kies je voor laserverlichting, dan kun je de ladder achterwege laten – net als de spijkers en hamer. Je steekt de laserprojector in de grond en rode en groene lichtjes verschijnen op de muur. Je kunt kiezen uit vier verschillende menu’s. De laser werkt op een afstand tot 55 meter. Ook handig: de lichtsensor. Als het donker wordt, gaat de laser automatisch schijnen. Behalve de groen-rode laser is er ook een laser verkrijgbaar met de projectietekst ‘Happy Christmas’.

 

* Lemax in een koffer

Ook zo’n zin om je eigen kerstdorp in elkaar te knutselen, maar heb je weinig tijd? Vorig jaar waren ze al op onze kerstshow een hit: de lemax-tafereeltjes in een koffer of in een lantaarn. Deze kerstdorpjes zet je gemakkelijk overal neer en je hebt meteen de kerstsfeer in huis waar iedereen stiekem toch van droomt. En is kerst voorbij? Dan hoef je niets af te breken, maar berg je eenvoudig de koffer op.

 

* Modern neonlight 

Op zoek naar strak afgewerkte verlichting? Naast smalle buizen heb je nu ook platte verlichte ‘stroken’: Neonlight. Een platte ‘strook’ verlichting geeft warm geel licht en deze is gemakkelijk te buigen. Handig als je een rechte lijn wilt trekken.

Ben je op zoek naar meer gave ideeën voor deze donkere maanden? Kom langs in ons tuincentrum!

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

barbecues
Kamado barbecue kopen? Lees eerst deze aankooptips!

De echte barbecue-experts gaan natuurlijk voor een kamado barbecue. Maar, welke soorten zijn er dan en wat heb je nodig?

Lees meer...
tuinhout
Tips en inspiratie voor een overkapping :)

Zit je te denk aan een overkapping? Lees dan deze handige tips en bekijk inspirerende voorbeelden! 

Lees meer...
tuinplanten
Tuinontwerp: tips en advies bij beplanting

Ben je bezig met je tuinontwerp en wil je veel groen toevoegen? Lees dan snel verder voor onze tips en advies!

Lees meer...
Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven