Vandaag open van 09:30 - 18:00

Yes! De Lemax-toppers van 2016

Yes! De Lemax-toppers van 2016

Wegdromen met je eigen mini-wereld: met de kersthuisjes van Lemax kan dat. Dit zijn de nieuwste aanwinsten van 2016! 

Caddington Village: Bells & whistles

Laat de drukte van de stad achter je en bouw aan je eigen Caddington Village. Een fijn en gezellig dorpje, vol kersthuisjes met leuke details. Mis daarom het nieuwste huisje niet, de Lemax Bells & whistles. Dit verlicht kersthuisje is de plek waar je je kerstboodschappen doet – van speelgoed tot kerstballen voor de kerstboom. En wat natuurlijk ook fijn is: hier heb je de brievenbus, voor alle kaarten die natuurlijk nog op de post moeten!

Snel, mooie kleren scoren voor de feestdagen in Barrington

Gluur door het grote raam van Barrington ‘fine tailers’ en zie dat nog een paar mensen snel een mooi pak laten aanmeten voor de feestdagen. Hier geen stapels kleren aan rekken, maar iemand die persoonlijk je maat opneemt.

 

Canterbury: Eggnog Factory Harvest

In het dorpje Canterbury verveel je je geen minuut. De nieuwste aanwinst is een prachtige boerderij – of eigenlijk een klein schattig mini-fabriekje. In de Eggnog Factory Harvest staan de koeien geduldig op een rij. Ook voor verse eieren kun je hier terecht – de kippen zie je zitten achter het raam. In de middelste kamer wordt de melk in flessen geschonken. Vergeet niet de bovenste verdieping te bekijken: daar staan de melkbussen. Heb je de Eggnog Factory Harvest aangesloten op elektra, dan draaien de melkbussen en flessen eindeloos rond. Hard werken daar in Canterbury!

Lemax

 

Ontmoet de familie Pattersons in Caddington Village

Staat bij jou de kerstboom al in huis? Bij de familie Pattersons in Caddington Village zie je de rijk versierde boom al in de woonkamer staan. Mis zelfs de kerstkransen op het dak niet, tussen de vers gevallen sneeuw – of de diepgroene kerstbomen bij de opgang van het gezellige huisje.

 

lemax 2016

Aftellen met Countdown Santa's Wonderland

Hoeveel dagen nog tot het kerst is? Tel samen met je familie af met Lemax Christmas Countdown Santa’s Wonderland. De kerstman is al druk bezig met turven en op het bord tel je gemakkelijk mee.

lemax 2016

 

Feest in Caddington Village: Cj's piano bar

Waarom zou je tijdens de kerstdagen alleen in je huis zitten? Caddington Village is nu een Cj’s piano bar rijker! Een fijn kersthuisje waar je lekker kunt aanschuiven voor een borrel en zelfs cocktail. Je ziet de bar niet over het hoofd; een piano op het dak en toetsen op de muur zijn grappige details.

lemax 2016

 

Caddington Village heeft een Clock Tower

Geen dorp zonder klokkentoren en dat geldt ook zeker voor Caddington Village. Er is nu een nieuwe verlichte klokkentoren, de Clock Tower, van bijna dertig centimeter. De hoofdingang van de toren is versierd met twee kerstbomen en aan de deur hangt een kerstkrans. Hoor jij de klok al slaan?

lemax 2016

Winkel vol chocola

Een klein winkeltje waar je chocolade kunt kopen? Niet in Caddington Village. Dit dorp heeft een grote verlichte winkel, waar de chocoladekoekjes in rijen in de etalage liggen. Buiten liggen zakken vol met noten, voor nog meer lekkers. Het hele gebouw is sfeervol versierd met rode strikken tussen al het kerstgroen. 

lemax 2016

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

tuinmeubelen
Dit is het verschil tussen all-weather en normale tuinkussens!

Geen ruimte en zin om je tuinkussens elke keer op te ruimen als het gaat regenen? Kies dan voor all-weather tuinkussens.

Lees meer...
barbecues
Gasbarbecue kopen? Lees eerst deze aankooptips!

Barbecueën op gas is een uitstekende keuze, maar hoe weet je welke gasbarbecue je nodig hebt? Lees snel verder voor ons advies!

Lees meer...
tuinhout
Zo plaats je stenen, houten of composiet tegels op een dakterras of balkon!

Benieuwd hoe je binnen 5  eenvoudige stappen een mooi 'betegeld' dakterras of balkon hebt? Lees dan verder voor alle tips! 

Lees meer...
Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven