Vandaag open van 09:30 - 18:00

Top-5 bijzondere Vondels kerstballen 2023

Wil je een bijzonder kerst ornament? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben een ruim assortiment Vondels. Deze unieke kerst ornamenten zijn gemaakt van glas, met de mond geblazen en met de hand beschilderd en gedecoreerd. Bekijk de kerst ornamenten online of kom langs in ons tuincentrum in Amsterdam. In deze blog laten wij onze 5 favoriete Vondels uit de collectie van 2023 zien!

Vondels schildpad kerstbal 2023

Ben jij een dierenliefhebber en houd jij van de zee? Dan is deze prachtige glazen schildpad van Vondels echt iets voor jou! De schildpad heeft een rustig, maar toch opvallend uiterlijk. Deze schildpad knalt uit de kerstboom door de blauwe en groene steentjes. Combineer de Vondels schildpad kerstbal met andere kerstballen in een zee thema!

Vondels schildpad

Vondels koksmuts kerstbal 2023

Houd jij zo van bakken en koken? Dit is een kerstbal voor alle keukenprinsessen en prinsen. Deze Vondels koksmuts kerstbal zal zeker opvallen met zijn grootte van 7 cm hoog! De koksmuts is ook leuk om cadeau te doen! Of je gerecht nu smaakt of niet, iedereen kan koken!

Vondels koksmuts

Vondels puntzak friet met mayonaise kerstbal 2023

Bij het zien van dit kerst ornament krijg je toch meteen trek in een patatje met mayonaise! Deze Vondels puntzak friet met mayonaise kerstbal is heel goed te combineren met andere snack kerstballen van Vondels. Creëer een kerstboom vol met bittergarnituur van Vondels. Misschien ook leuk voor een snackbareigenaar?

Vondels puntzak friet

Vondels barbecue kerstbal 2023

Hoe leuk is deze Vondels barbecue kerstbal! De broodjes hamburger liggen al op de grill! Dit barbecue kerst ornament is heel leuk te combineren met andere barbecue kerstballen van Vondels. Creëer een kerstboom met hamburgers, worsten en barbecuesaus. Deze kerstbal is ook erg leuk als cadeautje voor een barbecue specialist! 

Vondels barbecue

Vondels klompen kerstbal 2023

"Ik houd van Holland" Daar staan deze klompjes voor. Heb jij een Hollands thema in je kerstboom hangen? Dan mag deze Vondels klompen kerstbal echt niet ontbreken! Deze schattige klompjes zijn net echt en de rood-wit-blauwe strik en glitters maken dit kerst ornament erg feestelijk!

Vondels klompen

Meer inspiratie? 

Ben jij ook enthousiast geworden over de prachtige kerst ornamenten van Vondels? Bekijk alle Vondels op onze webshop of kom langs in ons tuincentrum in Amsterdam! Wil je meer inspiratie opdoen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

tuinhout
Zo plaats je stenen, houten of composiet tegels op een dakterras of balkon!

Benieuwd hoe je binnen 5  eenvoudige stappen een mooi 'betegeld' dakterras of balkon hebt? Lees dan verder voor alle tips! 

Lees meer...
potten
DIY terrasafscheiding met deze plantenbakken

Een terrasafscheiding van plantenbakken geeft privacy én meer groen in de tuin of op het dakterras. Welke plantenbakken zijn hiervoor het beste geschikt en hoe vul je deze met de juiste planten? We leggen het graag uit!

Lees meer...
barbecues
Kamado barbecue kopen? Lees eerst deze aankooptips!

De echte barbecue-experts gaan natuurlijk voor een kamado barbecue. Maar, welke soorten zijn er dan en wat heb je nodig?

Lees meer...
Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven