Vandaag open van 09:30 - 18:00

Het verniewde Lemax kerstdorp bij tuincentrum Osdorp in 2022

Het kerstdorp van 2022 is volledig vernieuwd en door de KerstdorpClub leden met groot enthousiasme ontvangen. Het dorp is ongeveer even groot  (165 m2) gebleven, maar opgedeeld in verschillende thematische kerstdorp displays. Naast de Lemax kerstdorpen is er ook een Halloween Spooky Town griezeldorp en is de Efteling zo goed als mogelijk nagebouwd met de Luville Efteling collectie. Bekijk de foto's en kom zelf eens kijken voor een leuke dagje uit voor jong en oud! 

Foto’s van het Lemax miniatuur kerstdorp in 2022

Beelden zeggen meer dan duizend woorden dus daarom hebben we hier alvast een kleine fotorapportage van het Lemax miniatuur kerstdorp bij ons in het tuincentrum. Laten we beginnen met de nieuwe opzet van het kerstdorp:

Opzet Lemax Kerstdorp tuincentrum Osdorp 2022

Als bezoeker loop je eenvoudig door het kerstdorp om de mooie displays te bekijken. De kerstdorp bouwers kunnen hier de Lemax kersthuisjes, kerstdorp figuren en accessoires in de displays bekijken en door de locatie stickers zijn deze eenvoudig terug te vinden in de ring rondom het kerstdorp. 

Nostalgische voertuigen in het kerstdorp van 2022

De kerstdorpen van Lemax hebben altijd een nostalgische uitstralinge, de kerstsfeer van vroeger zoals je deze terugziet in de beste kerstfilms op televisie. In het kerstdorp van 2022 haken wij daarop in met oude voertuigen die in verschillende kerstdorp displays zijn terug te vinden. Geen E-bikes en Tesla's maar nostalgische brommers, fietsen een auto en zelf een kleine tractor. 

Nostalgische voertuigen in het Lemax kerstdorp van 2022 bij tuincentrum Osdorp

Meer inspiratie om zelf een klein kerstdorpje te bouwen

Waar wij voorheen een groot aaneengelosten miniatuur kerstdorp bouwde hebben wij deze in 2022 opgedeeld in meerdere kleine kerstdorpen. Daarin laten wij zien hoe je op creatieve manieren kleine kerstdorpen kunt bouwen voor thuis. Een groot kerstdorp is natuurlijk leuk, maar ook op een halve vierkante meter kan je al een mooie display bouwen! 

Hoe bouw je een klein Lemax kerstdorp? In het kerstdorp van 2022 laat tuincentrum Osdorp het zien!

Lemax Spooky Town Halloween display 2022

Ook van het griezelige Halloween kerstdorp van Lemax is weer een mooi minidorp gebouwd. durf jij hem te komen bekijken? 

Lemax Spooky Town Halloween kerstdorp bouwen in 2022?

Bezoek de (mini) Efteling bij tuincentrum Osdorp :)

De Luville Efteling collectie mag natuurlijk niet ontbreken in het kerstdorp van 2022. Dit jaar hebben wij geprobeerd de Efteling zo goed als mogelijk na te bouwen op een ruimte van zo'n 6 m2. Herken jij hem?

Kom het Luville Efteling minidorp van 2022 bekijken bij tuincentrum Osdorp

Meer foto's zien?

Kersthuisje.nu de Lemax webshop van tuincentrum Osdorp

Wist jij dat wij een aparte Lemax website hebben om alle kerstdorp fans van Nederland een optimale shopervaring te bieden? Op Kersthuisje.nu vind je het volledige Lemax assortiment op een overzichtelijke website. Koop je Lemax artikelen voor een betere shopervaring daarom op Kersthuisje.nu met de service die je van tuincentrum Osdorp bent gewend!

Ben jij een echte fan van Lemax of kerstdorpen in het algemeen? Dan is een bezoekje aan tuincentrum Osdorp in Amsterdam zeker de moeite waard, we zijn benieuwd wat je ervan vindt! 

Aanbevolen producten

Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven