Vandaag geopend van 09:30 t/m 18:00

Tuinmeubel Outlet 2017

Echt goedkope tuinmeubelen kopen in Amsterdam? Kom dan nu naar de tuinmeubel outlet van tuincentrum Osdorp! Speciaal geselecteerde tuinmeubelen gaan vanaf 4 augustus 2017 weg met kortingen vanaf 50 tot maar liefst 70%!​ De deelnemende tuinmeubelen staan in de speciaal hiervoor gecreëerde tuinmeubel outlet. De einddatum van de outlet staat nog niet vast, maar wees er snel bij want op=op!

Voorwaarden:

  • Deze actie is alleen geldig in het tuincentrum, de outlet tuinmeubelen staan daarom niet op onze website. Bekijk hier onze openingstijden en kom langs bij ons in het tuincentrum
  • Deelnemende tuinmeubelen staan in de speciaal hiervoor gecreëerde tuinmeubel outlet en zijn voorzien van een outlet label. Mocht er twijfel zijn vraag dan een van onze medewerkers op de tuinmeubelafdeling of het meubelstuk bij de outlet hoort of niet, de medewerker bepaalt. 
  • Op outlet tuinmeubelen gelden andere leveringsvoorwaarden dan bij reguliere tuinmeubelen, vraag er naar bij ons personeel op de tuinmeubelafdeling.
  • Artikelen uit de outlet kunnen niet geruild of geretourneerd worden, controleer de door u gekochte tuinmeubelen daarom goed op mogelijke defecten en het ontbreken van onderdelen.
  • Tuinmeubelen met besproken defecten zijn uitgesloten van garantie of nalevering.
  • Kortingen gelden vanaf de adviesprijs.
  • Naast deze voorwaarden zijn ook onze algemene actievoorwaarden van toepassing.

* Let op: De tuinmeubel outlet is nog niet de uitverkoop van de showmodellen van de tuinmeubelafdeling, in de outlet staan tuinmeubelen die wij op willen ruimen, laatste stuks en tuinmeubelen met kleine defecten.

Goedkope tuinmeubelen in de outlet van tuincentrum Osdorp in AmsterdamGoedkope tuinmeubelen kopen in Amsterdam bij tuincentrum Osdorp