Vandaag open van 10:00 - 17:00

Punten sparen op al je aankopen, zo werkt het!

Met een fysieke Voordeelkaart of online account kan jij punten sparen op al je aankopen bij tuincentrum Osdorp. Dit doe je in het tuincentrum door je Voordeelkaart of de digitale barcode in je online account te tonen, en online door bij je aankoop in te loggen op je online account. Weten hoe dit werkt? Kies het scenario dat van toepassing is op jouw situatie voor meer informatie:

1. Ik heb een fysieke Voordeelkaart, hoe kan ik online punten sparen?

Heb jij in ons tuincentrum een fysieke Voordeelkaart aangevraagd? Dan hebben wij daar in 80% van de gevallen een online account aan gekoppeld. Met het wachtwoord dat je hebt opgegeven bij het aanvragen van de Voordeelkaart kan je inloggen op onze website. Ben je ingelogd en doe je een aankoop op onze website dan worden de punten, nadat wij de order hebben verwerkt, bijgeschreven. In je online account kan je zien hoeveel punten je hebt gespaard en wat deze waard zijn, daarnaast kan je per transactie zien hoeveel punten er zijn bij- of afgeschreven.

Het lukt mij niet om in te loggen, hoe kan dat? 

Mogelijk is het wachtwoord niet juist of is er helemaal nog geen wachtwoord voor jouw online account ingesteld. Klik bij het inloggen op 'Wachtwoord vergeten'. Binnen enkele minuten ontvang je een e-mail om je wachtwoord in te stellen. Geen e-mail ontvangen, ook niet in je SPAM folder? Dan is er mogelijk een ander e-mailadres aan je Voordeelkaart gekoppeld of er is bij het aanvragen van de Voordeelkaart geen e-mailadres opgegeven. Neem in dit geval contact op met onze klantenservice zodat zij dit voor jou kunnen oplossen. 
 

2. Ik heb een online account, hoe kan ik in het tuincentrum punten sparen?

Geen fysieke Voordeelkaart maar wel een online account aangemaakt? Als je inlogt op je online account dan staat daar een barcode met eronder het gekoppelde Voordeelkaart nummer, zie:

Voorbeeld voordeelkaart

Toon deze barcode aan onze kassière of geef het Voordeelkaart nummer op zodat de punten kunnen worden bijgeschreven. 

Hoeveel zijn mijn punten waard en hoe kan ik ze verzilveren?

Iedere € 0,50 cent besteding levert één spaarpunt op welke een waarde van € 0,01 vertegenwoordigt. Om punten te verzilveren is het tonen van een fysieke Voordeelkaart of de barcode die staat in het online account verplicht, het opgeven van het Voordeelkaart nummer of je postcode en huisnummer is niet voldoende. 

Meer weten?

Meer weten over de voordelen van een Voordeelkaart, het blokkeren of samenvoegen van een Voordeelkaart? Ga naar de Voordeelkaart pagina of neem contact met ons op. 

Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven