Vandaag open van 09:30 - 18:00

Barbecue vlees

Bij tuincentrum Osdorp in Amsterdam vind je een groot aanbod barbecue vlees van Beef & Steak. Naast barbecues en barbecue accessoires verkopen wij ook losse stukken vlees, zoals heerlijke spareribs, T-bone steaks, longhaas, sate, en burgers. Voor iedere vleesliefhebber hebben wij wel een geschikt stukje vlees. Alles wat je nodig hebt voor een geslaagde barbecue vind je dus in een tuincentrum!

Waarom barbecue vlees van Beef & Steak kopen

Het bbq vlees van Beef & Steak is met uiterste zorg en hygiëne vacuüm verpakt en direct ingevroren. In ons assortiment barbecue vlees vindt je onder andere:

  • Diverse soorten saté;
  • Diverse soorten hamburgers;
  • Ossenhaas;
  • Iberico worst.

Daarnaast verkopen wij ook:

Spareribs

Spareribs, één van de meest populaire stukjes vlees van de barbecue. Er zijn diverse technieken om spareribs te bereiden. Het beste resultaat krijg je door de tijd te nemen en voor een bereidingstemperatuur te kiezen van maximaal 140 graden. Om te beginnen kun je de spareribs kruiden met een rub of marinade. Je bereid spareribs door ze langzaam, low and slow, te garen. Als je de tijd neemt en tussen de drie à vier uur over doet op de barbecue, dan zal je de lekkerste spareribs eten die je ooit hebt geproefd. Geduld is het sleutelwoord!

Burgers

Als je denkt aan barbecueën, denk je natuurlijk aan burgers. De echte malse burger koop je bij tuincentrum Osdorp en is eenvoudig te bereiden. De steak van gemalen vlees en kruiden kan je heerlijk grillen boven de barbecue. Grill je niet boven houtskool? Probeer dan eens vochtig gemaakte houtsnippers in aluminiumfolie met gaatjes aan de zijkant van de grill te leggen en geniet van de authentieke grillsmaak.

Longhaas

Longhaas is een echte specialiteit, het is de spier achter de long. Longhaas lijkt een beetje op ossenhaas, maar kent een geheel eigen smaak. Ben je dus op zoek naar een speciaal stukje vlees, waarmee je heerlijke gerechten maakt? Probeer dan eens onze malse longhaas en laat je vrienden en familie versteld staan van jouw barbecue skills.

Flank Steak

Flank steak is een typisch Amerikaans stuk vlees gesneden van de flank van een Grain Fed USA rund. Flank steak of bavette kan rood gegeten worden en is dus perfect voor de echte vleesliefhebber. Grill de flank steak vier tot zes minuten op een hete grill en geniet van dit malse stuk vlees. Als je op het vlees drukt en het indeukt maar ook weer snel terugveert, dan weet je dat het goed gaar is.

T-bone steak

T-bone steak is één van de kwalitatief hoogwaardigste stukken steak die er bestaan. De T-bone steak is een stuk vlees van tussen de ribben met been, hierdoor zit er ook een stuk ossenhaas aan. Zo geniet je van twee verschillende soorten steaks: de ossenhaas en entrecote.

Barbecue vlees kopen bij tuincentrum Osdorp in Amsterdam

Kom langs in ons tuincentrum in Amsterdam, nabij Haarlem, Zaandam, Amstelveen, Hoofddorp, Aalsmeer, Diemen en Bloemendaal en bekijk ons volledige aanbod barbecue vlees!

 Volg ons barbecue pinbord op Pinterest voor de leukste interieur-ideeën.

 Schrijf je in voor de nieuwsbrief met aanbiedingen, aankondigingen van leuke activiteiten en handige tips.

Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven