Vandaag open van 10:00 - 17:00

Elektrische barbecues

Barbecueën is nog nooit zo makkelijk geweest als met een elektrische barbecue. Ze zijn eenvoudig in gebruik: Alleen de stekker in het stopcontact, de temperatuu...

Lees meer
Filters Sluiten
€   - 
Wis selectie
14 producten
Vergelijk (0)
Kies weergave:

Voordelen elektrische barbecue

Aan het gebruik van een elektrische barbecues zitten verschillende voordelen verbonden:

  • Elektrische barbecues zijn compact en passen daardoor in veel tuinen en op balkons;
  • Bij een elektrische barbecue hoef je geen gebruik te maken van gasflessen of houtskolen, waardoor je ruimte bespaart en daar geen kosten aan hebt;
  • Een elektrische barbecue vereist weinig onderhoud en schoonmaak;
  • Bij het barbecueën op een elektrische barbecue komen geen luchtvervuilende stoffen vrij, waardoor het een milieuvriendelijke manier van barbecueën is;
  • Elektrische barbecues bieden de mogelijkheid om direct en indirect te barbecueën, waardoor je jouw gerechten op de perfecte manier kunt bereiden.
  • Met elektrisch barbecueën houdt je je buren te vriend, omdat je geen rook uitstoot.

Een veel genoemd nadeel van een elektrische barbecue ten opzichte van andere barbecues, is het ontbreken van de authentieke grill-smaak door het gebrek aan rook. Probeer hierom eens om snippers rookhout vochtig te maken en in aluminiumfolie in te pakken. Laat dit dan een beetje open en zet het aan de zijkant van de barbecue, zo heb je alsnog die authentieke rooksmaak!

Diverse modellen elektrische barbecues

Elektrische barbecues zijn er in vele soorten en maten. Bij tuincentrum Osdorp hebben wij elektrische barbecues van topmerken, zoals Weber, Napoleon en OutdoorChef in verschillende prijsklassen. Je vindt bij ons altijd de nieuwste modellen, zoals de nieuwe elektrische Pulse barbecue van Weber. Wil je weten welke elektrische barbecue het beste bij jou past? Kom dan eens langs in ons tuincentrum, waar onze medewerkers je graag helpen met het kiezen van de beste barbecue voor jou.

Elektrische barbecue kopen online of bij tuincentrum Osdorp in Amsterdam

In onze webshop vind je een deel ons grote aanbod elektrische barbecues. Met de handige zoekfilters kan je jouw zoektocht zo specifiek maken als je zelf wilt en is er voor elke chef precies de juiste elektrische barbecue te vinden! Wil je ons volledige aanbod barbecues zien? Kom dan langs bij tuincentrum Osdorp in de buurt van onder andere Haarlem, Zaandam, Amstelveen, Hoofddorp, Aalsmeer, Diemen en Bloemendaal en bekijk ons ruime aanbod elektrische barbecues.

Volg tuincentrum Osdorp op Instagram Volg tuincentrum Osdorp op Instagram voor leuke inspirerende foto's en berichten.

 Volg tuincentrum Osdorp op Facebook voor mooie aanbiedingen, leuke en inspirerende berichten en blijf altijd op de hoogte.

 Volg ons barbecue pinbord op Pinterest voor de leukste interieur-ideeën.

 Schrijf je in voor de nieuwsbrief met aanbiedingen, aankondigingen van leuke activiteiten en handige tips.

 

Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven