Vandaag open van 10:00 - 17:00

Smokers & Rookovens

De smoker barbecues en rookovens brengt het buiten koken naar een hoger niveau. Met een beetje geduld en goede producten maak jij topgerechten, zoals de echte barbecueche...

Lees meer
Filters Sluiten
€   - 
Wis selectie
8 producten
Vergelijk (0)
Kies weergave:

Wat is een smoker BBQ?

Een smoker barbecue verschilt van andere barbecues in het opzicht dat een smoker BBQ een aparte stookruimte heeft, waardoor het eten niet direct in aanraking komt met de warmtebron. Door deze indirecte manier van barbecue duurt het iets langer om het eten gaar te maken, maar het resultaat is het helemaal waard! Op deze barbecues maak je op een verantwoorde manier je gerechten klaar en is het zelfs mogelijk de authentieke rooksmaak te creëren. Maak hiervoor een zakje van aluminiumfolie en vul dit met vochtig gemaakte houtsnippers. Prik hier gaatjes in of laat het zakje een beetje openstaan en voilà de authentieke rooksmaak op een verantwoorde manier!

Tips voor het barbecueën met een smoker of rookoven

Het barbecueën met een smoker of rookoven verschilt in verschillende opzichten van de authentieke manier van barbecueën. Wij hebben een aantal tips voor jou op een rijtje gezet, zodat jij de perfecte gerechten kunt maken op jouw smoker barbecue:

  • Het begint bij het aanschaffen van de juiste smoker of rookoven voor jou. Let hierbij vooral op het formaat, je moet de rookoven kwijt kunnen in jouw tuin en je wilt uiteraard genoeg ruimte hebben om de gerechten te maken die jij wilt;
  • Je kan roken op gas, hout en elektriciteit. Een smoker barbecue op gas of elektriciteit is makkelijker op temperatuur te houden dan een barbecue op houtskool;
  • Heb geduld en blijf opletten. De temperatuur in een rookoven kan nog wel eens omhoog schieten, blijf er dus bij en houdt het grillen in de gaten.

Smokers en rookovens van Weber, Barbecook, Broil King en Napoleon

In ons assortiment vind je rookovens en smokers van Weber, Barbecook, Broil King en Napoleon. Weber barbecues staan hoog aangeschreven in de branche. Weber produceert diverse barbecuemodellen. Met een Weber smoker barbecue ben je gegarandeerd van kwaliteit. Weber, Barbecook, Napoleon en Broil King maken smokers en rookovens in verschillende prijsklassen. Barbecueën op deze luxe barbecuemodellen hoeft dus geen enorme investering te zijn.

Online smokers en rookovens kopen

Bij tuincentrum Osdorp vindt je een ruim aanbod smokers en rookovens. Een deel van ons barbecueaanbod is te vinden in onze webshop, maar voor ons volledige assortiment barbecues kun je het beste een bezoek brengen aan ons tuincentrum in Amsterdam. Tuincentrum Osdorp in Noord-Holland is goed te bereiken vanuit onder andere Haarlem, Zaandam, Amstelveen, Hoofddorp, Aalsmeer, Diemen en Bloemendaal. Bekijk ons aanbod smokers en rookovens dus in ons tuincentrum in Amsterdam en krijg deskundig advies van onze medewerkers over de beste barbecue voor jou.

Volg tuincentrum Osdorp op Instagram Volg tuincentrum Osdorp op Instagram voor leuke inspirerende foto's en berichten.

 Volg tuincentrum Osdorp op Facebook voor mooie aanbiedingen, leuke en inspirerende berichten en blijf altijd op de hoogte.

 Volg ons barbecue pinbord op Pinterest voor de leukste interieur-ideeën.

 Schrijf je in voor de nieuwsbrief met aanbiedingen, aankondigingen van leuke activiteiten en handige tips.

Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven