Vandaag open van 10:00 - 17:00

Droogbloemen

Ben je op zoek naar de mooiste losse droogbloemen of boeketten? Dan zit je goed bij Tuincentrum Osdorp in Amsterdam. Wij hebben allerlei soorten en maten gedroogde bloeme...

Lees meer
Filters Sluiten
€   - 
Wis selectie
2 producten
Vergelijk (0)
Kies weergave:

Droogbloemen

Je vindt een ontzettend grote afdeling droogbloemen in Tuincentrum Osdorp in Amsterdam. We hebben losse droogbloemen in alle kleuren en soorten, maar ook complete droogboeketten en kransen van droogbloemen. Combineer je droogboeket met een van onze prachtige vazen en creëer eenvoudig sfeer in je interieur. Woon je in de buurt van Amsterdam, Hoofddorp, Diemen of Amstelveen? Kom dan gerust eens langs in ons tuincentrum in Amsterdam. Online vind je slechts een klein deel van ons complete assortiment.

Leuke droogbloemen aanbiedingen, tips en inspiratie opdoen voor je huis?

Inspirerende Pinterest pagina met bestratingsvoorbeelden van beton.  Volg ons op Pinterest voor de leukste ideeën, voorbeelden en inspiratie.

Nieuwsbrief met goede tips voor bestrating in je tuin in Amsterdam, Haarlem, Hoofddorp en Amstelveen  Schrijf je in voor de nieuwsbrief met aanbiedingen, aankondigingen van leuke activiteiten en handige tips.

Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven