Vandaag open van 09:30 - 18:00

Gezien in de folder: Tropische looks

Gezien in de folder: Tropische looks

Met de woontrend ‘Tropische Looks’ waan je jezelf in de tropen, omringd door prachtige imposante planten zoals varens en palmen. Combineer deze planten met natuurlijke materialen zoals bamboe en riet, en jouw tropische look is compleet.

Plantenmode

Deze woontrend gaat uit van de natuur. We combineren planten met tropische looks als varens en palmen met materialen direct uit de natuur zoals riet, rotan en bamboe. In deze trend doet een botanisch behang het ook erg goed als decor. Qua varens hebben we geselecteerd: de krulvaren, streepvaren, vleugelvaren en hazepootvaren. Voor wat betreft palmen gaan we voor de cycaspalm, de stokpalm en de vissenstaartpalm.

Varens

Varens zijn enorm in opkomst! En ja dat begrijpen wij wel, ze zijn prachtig! Zowel varens voor in de tuin als varens voor binnen zijn populair. Hiernaast staat de streepvaren (Asplenium ‘Parvati’). Deze prachtige groene varen heeft een open structuur en sterk leerachtig blad. Hij combineert mooi met de mand ‘Corfu’, gemaakt van bruin bamboe.  

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

tuinmeubelen
Dit is het verschil tussen all-weather en normale tuinkussens!

Geen ruimte en zin om je tuinkussens elke keer op te ruimen als het gaat regenen? Kies dan voor all-weather tuinkussens.

Lees meer...
barbecues
Gasbarbecue kopen? Lees eerst deze aankooptips!

Barbecueën op gas is een uitstekende keuze, maar hoe weet je welke gasbarbecue je nodig hebt? Lees snel verder voor ons advies!

Lees meer...
tuinhout
Zo plaats je stenen, houten of composiet tegels op een dakterras of balkon!

Benieuwd hoe je binnen 5  eenvoudige stappen een mooi 'betegeld' dakterras of balkon hebt? Lees dan verder voor alle tips! 

Lees meer...
Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven