Vandaag open van 09:30 - 18:00

Gezien in de folder: Roosje mijn roosje

Tags:
Gezien in de folder: Roosje mijn roosje

De keuze is reuze

Rozen zijn bij uitstek een plantengroep waarbij zo ontzettend veel mogelijkheden en keuzes zijn, dat je bij ons aan het juiste adres bent voor goed advies. Eigenlijk is er voor (bijna) elke plek in de tuin een geschikte roos te vinden. Er zijn zelfs klimrozen die zich thuisvoelen op een muur op de noordkant! Welke groeivorm mag jouw roos hebben? Heb je voorkeur voor een rozenstruik, een klimmende roos, een roos op stam of een bodembedekkende roos? En daarna is het belangrijk dat je voor jezelf bepaalt welke kleur je het meest aanspreekt, of je geur belangrijk vind en of je graag een doorbloeiende soort wilt. Wij hebben hier onze rozentoppers geselecteerd, stuk voor stuk kanjers van rozen! Kom je ook rozen bij ons shoppen? OP=OP!

Verwennerij voor rozen

Geef je rozen net dat beetje extra en ze zullen je daarvoor ruimschoots bedanken met heel veel extra bloemen! Rozenmest bevat precies de goede voedingstoffen om je rozen extra energie te geven voor nog meer prachtige bloemen, diepgroen en gezond blad en een betere weerstand. Bemest liefst twee keer per groeiseizoen, voor en tijdens de bloei.

Bezoek de webshop

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

barbecues
Houtskool of briketten, wat heb je nodig?

Barbecueën op houtskool of toch brikketten? Dat hangt er maar net vanaf! Lees er alles over in dit blogitem!

Lees meer...
tuinmeubelen
Dit is het verschil tussen all-weather en normale tuinkussens!

Geen ruimte en zin om je tuinkussens elke keer op te ruimen als het gaat regenen? Kies dan voor all-weather tuinkussens.

Lees meer...
barbecues
Gasbarbecue kopen? Lees eerst deze aankooptips!

Barbecueën op gas is een uitstekende keuze, maar hoe weet je welke gasbarbecue je nodig hebt? Lees snel verder voor ons advies!

Lees meer...
Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven