Vandaag open van 09:30 - 18:00

LED kaarsen: hip, handig en heel romantisch!

De dagen worden donkerder en kouder en daarmee groeit de behoefte aan gezelligheid en warmte in huis. Nu kan je natuurlijk aan de slag met sier- en geurkaarsen, maar heb je ook al eens LED-kaarsen overwogen? Deze trendy kaarsen zijn vaak gemaakt van wax of paraffine en hebben een bewegende en flikkerende vlam voor een realistisch effect. Ze zijn erg sfeervol en super handig!

LED-kaarsen zijn mooi en duurzaam

Het grote nadeel van echte kaarsen is natuurlijk dat ze na verloop van tijd opbranden en je weer nieuwe kaarsen nodig hebt. Met LED-kaarsen is dat niet het geval. Deze kaarsen branden eindeloos met een energiezuinig ledlampje. Ze gaan vaak zo'n 360 uur mee op een setje batterijen. Het voordeel van batterijen is ook dat je niet met een wirwar aan snoeren in huis zit. Gebruik je oplaadbare batterijen, dan zit je natuurlijk helemaal goed!

LED kaarsen hip handig en heel romantischLED kaarsen hip handig en heel romantisch

LED-kaarsen super handig en extra veilig

Naast het duurzame aspect zijn er nog veel meer voordelen te benoemen van LED-kaarsen. Want ook qua brandveiligheid is het wel zo prettig als er geen brandende kaarsen in huis staan. Zeker als er ook kleine kinderen of drukke huisdieren rondrennen. Daarnaast worden de kaarsen niet heet, dus je kan je er ook niet aan branden. Zo kun je zorgeloos genieten van een knusse sfeer. Tot slot hebben de kaarsen een handige timer waarbij ze in een cyclus van 8 uur aan / 16 uur uit werken. Zo hoef je nooit bang te zijn dat de kaars voor niets de hele nacht aan het branden is. 

LED kaarsen hip handig en heel romantisch

Ontdek ons tuincentrum

Aanbevolen producten

Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven