Vandaag open van 09:30 - 18:00

Topvraag over tuinsets: waar laat je de kussens?

Topvraag over tuinsets: waar laat je de kussens?

Je bent op zoek naar een mooie loungeset voor in je tuin. Fijn relaxen tijdens de zomerse dagen en zwoele avonden. Maar waar laat je de kussens als je niet buiten bent? Een overzicht van slimme opbergtrucs.

Kies voor een mooie kussenbox
Je hebt vast wel een plek in je tuin die je weinig gebruikt. Een ideale plek voor een kussenbox. Valt het weer even tegen, dan bewaar je hier de kussens van je tuinset. Met de eerste zonnestralen vis je zo alle kussens uit de kussenbox. In ons tuincentrum vind je veel verschillende stijlen; van strak tot romantisch.

Ga voor 4Seasons all-weather-kussens
Weer of geen weer, zon of regen, de all-weather-kussens zeggen het al. Na een regenbui is je kussen niet veranderd in een natte spons, omdat de stof waterafwerend is. De all-weather kussens zijn gemaakt van vuilafstotend materiaal en een UV-filter, zodat ze ook nog mooi blijven.

Bedek je kussens met een kussenhoes
Heb je geen zin om de kussens elke dag op te bergen, dan kun je ook kiezen voor een kussenhoes. Een gewone kussenhoes lijkt op een stevige en grote tas waar je de kussens in opbergt. Maar er zijn ook grote hoezen voor de complete loungeset. Deze kussenhoezen zijn absoluut niet klein uitgevallen, met zelfs exemplaren van drie bij drie – en dan ook nog voor verschillende opstellingen. Handig als er regen wordt voorspeld.

Kies voor slimme tuinsets
Gelukkig zijn er ook fabrikanten die over de vraag waar laat ik de kussens hebben nagedacht. Zo heeft de Carvallo set aan de achterkant ruimte waarin je de kussens kunt bewaren. Slim!

Zorg voor een opbergplek
Ga je met vakantie? Sla dan je kussens wel op. Dat kan op een droge plek met voldoende ventilatie. Het is belangrijk dat de kussens niet vochtig worden. Zo hou je ze lang mooi. In koude en natte periodes is het verstandig om wat ruimte in je huis te maken voor je kussenset. De kleinere kussens kun je eventueel ook vacuüm verpakken.

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

barbecues
Kamado barbecue kopen? Lees eerst deze aankooptips!

De echte barbecue-experts gaan natuurlijk voor een kamado barbecue. Maar, welke soorten zijn er dan en wat heb je nodig?

Lees meer...
tuinhout
Tips en inspiratie voor een overkapping :)

Zit je te denk aan een overkapping? Lees dan deze handige tips en bekijk inspirerende voorbeelden! 

Lees meer...
tuinplanten
Tuinontwerp: tips en advies bij beplanting

Ben je bezig met je tuinontwerp en wil je veel groen toevoegen? Lees dan snel verder voor onze tips en advies!

Lees meer...
Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven