Vandaag open van 09:30 - 18:00

Mooie tuinplannen?

Bespreek ze met tuincentrum Osdorp!

*Bestrating*
*Tuinafscheiding*
*Beplanting*
*Overkapping*

Laat je inspireren en informeren door tuincentrum Osdorp!
Een droomtuin begint bij het opdoen van inspiratie gevolgd door een goede voorbereiding! Om je alvast op weg te helpen hebben wij een Pinterest pagina vol met inspirerende voorbeelden van de vijf grootste tuinklussen voor je opgezet en een gratis Tuinklus PDF gemaakt met daarin de belangrijkste aandachtspunten. 

Download nu het Tuinklussen e-book en kom langs voor meer inspiratie, informatie en een advies op maat! 

 

Download nu het gratis Tuinklussen e-book! 

De gratis tuinklus PDF van tuincentrum Osdorp

Mooie bestrating kopen bij tuincentrum Osdorp Amsterdam

Bestrating

Tijd om de bestrating in jouw tuin te gaan aanleggen?
Lees dan eerst ons blogitem met bestratingstips, laat je inspireren door onze Pinterest pagina met mooie bestratingsvoorbeelden en download de gratis Tuinklus PDF met handige bestratingstips. Dit zal je zeker helpen bij het in kaart brengen van je tuinwensen.  

Zijn jouw wensen goed in kaart gebracht? Kom dan eens langs bij tuincentrum Osdorp in Amsterdam voor een goed advies en een ruim assortiment aan tuintegels, klinkers en andere bestratingsoplossingen!   

Tuinafscheiding

Tijd voor een mooie schutting en meer privacy?
Lees hier dan meer over in ons blogitem met tips voor het plaatsen van tuinafscheiding en neem eens een kijkje op onze Pinterest pagina met meer dan 100 voorbeelden van schuttingen en hagen. Ook hebben wij in de gratis Tuinklus PDF uitgewerkt waar je minimaal rekening mee moet houden bij het plaatsen van nieuwe tuinafscheiding. Deze informatie zal je helpen bij het kopen van een mooie schutting of tuinhaag. 

Tuincentrum Osdorp heeft het grootste aanbod schuttingen, tuinhout en hagen in Amsterdam en dat voor prijzen waar de bouwmarkt niet tegenop kan! 

Een nieuwe schutting kopen bij tuincentrum Osdorp in Amsterdam

Beplantingsadvies bij tuincentrum Osdorp in Amsterdam

Beplanting

Breng je tuin tot leven met beplanting!
Door de juiste planten op de juiste plaats in je tuin te zetten kan je het hele jaar door genieten van een groene tuin vol met kleurrijke uitbarstingen. Wat zijn echter de juiste planten voor jouw tuin? Om die vraag te kunnen beantwoorden heb je heel wat plantenkennis nodig en dat hebben wij bij tuincentrum Osdorp gewoon in huis!

Kom daarom met al je vragen over planten en beplanting langs bij tuincentrum Osdorp! 

Overkapping

Erg populair, praktisch en gezellig, een blokhut of overkapping. Te gebruiken voor opslag en/of als plek om te ontspannen en genieten van het buitenleven. Ben jij ook enthousiast geworden maar weet je nog niet precies wat je wensen zijn en waar je moet beginnen? Lees dan ons blogitem 'Blokhut of overkapping plaatsen' doe inspiratie op via onze Pinterest pagina met mooie voorbeelden van overkappingen en download de gratis Tuinklus PDF bovenaan deze pagina voor handige tips! 

Bij tuincentrum Osdorp vind je een ruim aanbod overkappingen en tuinhout. Kom gerust eens langs om de mogelijkheden te bespreken! 

Woodvision overkapping tuincentrum Osdorp Amsterdam

Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven