Vandaag open van 09:30 - 18:00

Tuinverlichting kopen

Wilt u tuinverlichting kopen om uw tuin extra uitstraling te geven? Dan bent u bij Tuincentrum Osdorp aan het juiste adres! Bij ons kunt u prachtige en functionele tuinverlichting kopen, zowel in ons tuincentrum in Amsterdam als in onze webwinkel. Tuinverlichting is niet alleen functioneel om de weg naar de deur te vinden in het donker, het zorgt ook voor sfeer als u ’s avonds buiten zit. Maak uw tuin helemaal af met de juiste verlichting van Tuincentrum Osdorp. In ons assortiment tuinverlichting vind je verlichting in vele soorten en maten. 

Sfeervolle buitenverlichting in uw tuin 

Tuinverlichting en tuinlampen bij tuincentrum Osdorp kunt u in allerlei soorten, kleuren en maten kopen. Mooie verlichting in de tuin zorgt voor een gezellige sfeer in tijdens zowel de zomer als ook de winterdagen. Sfeervolle tuinverlichting zorgt voor gezellige zomeravonden en in de winter voor een gezellige, knusse sfeer. Bezoek ons tuincentrum in Amsterdam en laat u informeren en adviseren over de tuinverlichting die het beste past bij uw eigen tuin. 

Soorten tuinverlichting van o.a. Philips, Luxform en In-lite

De keuze aan verlichting voor in uw tuin is enorm groot. Van gevelverlichting tot inbouwspots en decoratieve ledverlichting. Buitenverlichting 12 Volt, maar in ons assortiment hebben wij ook buitenverlichting tot 230 volt. Heeft u al buitenverlichting, maar bent u op zoek naar  buitenverlichting accessoires? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Van transformators tot hoofdkabels en kabelverbinders. 

Wij verkopen tuinverlichting van diverse kwalitatief hoogstaande merken, zoals Phillips, Luxform, Kees Schouten en In-lite. Op deze manier weet u zeker dat u een duurzaam product in de tuin plaatst.

Duurzame tuinverlichting Solar

Natuurlijk denkt u er ook over na om duurzame tuinverlichting aan te schaffen. Wanneer u graag duurzame tuinverlichting wilt kopen kunnen wij u ook helpen. Zo hebben wij LED tuinverlichting. Deze gaat lang mee en het verbruik is een stuk lager dan van traditionele tuinverlichting. Ook kunt u bij ons verlichting vinden die werkt op zonne-energie in ons assortiment Solarverlichting. Doordat ze op zonlicht werken zijn ze een milieubewuste keuze.

Tuinverlichting kopen bij Tuincentrum Osdorp

Wilt u tuinverlichting kopen? Dan is Tuincentrum Osdorp u graag van dienst! U kunt de verlichting kopen in ons tuincentrum in Amsterdam, maar u vindt deze producten ook in ons online assortiment. U kunt heel simpel en bovendien veilig al uw benodigdheden kopen in onze webwinkel. Heeft u nog vragen? Neem dan snel contact met ons op, wij zijn u graag van dienst.

Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven